StoryEditorOCM
ShowbizI bogati plaču

Hrvatska među prvima u svijetu dobiva remake hit telenovele koja je vinula u zvijezde Veronicu Castro: obožavali ste je tijekom Domovinskog rata, znate li kako danas izgleda?

27. rujna 2022. - 07:15
Kad je tumačila Marianu, Veronica Castro imala je samo 26 godina. Danas joj je 69 i ima dvoje djece, a naslovnice meksičkih medija najviše puni zbog svojih korekcija na tijeluTelevisa/

"Los Ricos También Lloran" ili, u prijevodu sa španjolskoga na hrvatski, "I bogati plaču" popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda, u trajanju od 20 minuta, emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7. studenoga 1994. do 5. prosinca 1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a.

Zaljubljeni ženskaroš

Serija je doživjela planetarni uspjeh u svim zemljama svijeta u kojima se prikazivala, pa tako i u Lijepoj našoj, a glavnu glumicu Veronicu Castro, koje se sjećamo i po ulozi u "Rosi Salvaje" ("Divlja ruža"), vinula je u zvjezdanu orbitu. Svi su svakog dana napeto iščekivali što će se dogoditi s likom prostodušne i siromašne Mariane, koji je Veronica tumačila u "I bogati plaču".

Televisa je 1995. s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:08