StoryEditor
ShowbizSretni tata

Hrvatice dočekale otvorenje dućana našeg najpoznatijeg dizajnera; Zavirite u prvi Zigman 'store', otkriva i velike novosti u svom životu: Uloga oca je divna bez obzira na sav moj posao!

Piše L. L.
14. studenog 2019. - 23:26
zigman_store8-141119 (1)

Uspjeh Juraja Zigmana na svjetskoj modnoj sceni neusporediv je s onim ijednog drugog u Hrvatskoj - kruna njegova rada, barem što se obožavateljica u Hrvatskoj tiče, zasigurno je otvorenje prvog Zigman fashion storea u Preradovićevoj ulici u Zagrebu.

Trgovina s njegovom odjećom otvorila je za sve zainteresirane vrata večeras, a događaj su upratile i brojne poznate Hrvatice - među onima koje je "uhvatio" fotoobjektiv našega fotografa bile su Vanja Halilović, Antonija Stupar Jurkin, Lana Jurčević, Helena Šopar i Bojana Gregorić Vejzović.

"Mala smo zemlja, ali postoje žene koje svojim odijevanjem istupaju iz uobičajenog. Obraćam se prvenstveno njima", istaknuo je netom prije otvaranja za ekipu Jutarnjeg Zigman i dodao da će u trgovini biti zastupljena i njegova print-kolekcija, “za svaki dan”, kako kaže, koja pršti bojama i grafikama, a cjenovno je pristupačnija. 

A otkrio je i zašto je trebalo tako dugo da kolekcija ugleda svjetlo dana u smislu dostupnosti građankama.

"Istina, na projektu sam radio dulji period, ali ne zato što sam odugovlačio ili imao dvojbe o uređenju, nego samo zato što skačem iz projekta u projekt i kad bih god imao slobodnog vremena, posvetio bih se uređenju. U globalu je to bilo rijetko, pa je sve potrajalo", objašnjava za Jutarnji Zigman, posebno poznat i cijenjen po svojem kostimografskom radu na velikim kazališnim uprizorenjima.

Samo ove godine imao je, kaže, tri velike operne premijere. Splitsko ljeto se otvaralo Verdijevim “Rigolettom”, Ljubljansko ljeto premijerom “Aide” za koju je napravio gotovo 200 kostima i u Rijeci je donedavno radio na premijeri “Madame Butterfly”.

"Dodajte tome još i sve zvijezde i druge projekte. Iskreno, jedva sam našao vremena za trgovinu", priznaje na kraju. Podsjećamo, kreator se može pohvaliti suradnjama s Nicki Minaj, Cardi B, glumicom Kat Graham, pjevačicama Ciarom, Normani, Fergie, Cheryl Cole, Ritom Orom, Bebe Rexom...

Medijski je prošlo neopaženo, no uza sve to, Zigman je nedavno postao i - otac!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

"Društvene mreže rade svoj posao, klijentice iz svijeta nas kontaktiraju i tada ih preuzme moj tim i pomaže im u toj avanturi. Kupnja haljine mora imati dozu avanture. Osjećaj koji mi opisuju mušterije kad dobiju moju haljinu nekad mi čak zvuči, eto, reći ću, posebno", priznaje dizajner i kostimograf koji svoj privatni život drži u strogoj tajnosti. Tako je "ispod radara" prošla vijest da je s dugogodišnjom partnericom Ines Perović dobio sina Edgara, koji danas ima 14 mjeseci.

"Mogu vam reći da uživamo u svakoj suzi, osmijehu, koraku i glasu našeg sina. Ništa me više od njega ne veseli, ne postoji težak dan, ne postoji problem, ne postoji prepreka koju neću prijeći kad znam da ih imam. Ispunjen sam privatno i jako sam zahvalan što je to tako. Uloga oca je divna i bez obzira na sav moj posao i tempo, Edgaru sam posvećen sto posto", otkrio je dizajner za Jutarnji list.

#JURAJ ZIGMAN#ZIGMAN STORE

Izdvojeno

07. srpanj 2020 22:14