StoryEditor
ShowbizPAD FILMSKOG MOGULA

Hollywoodska sramota: čak osamdeset žena ga je optužilo za seksualno zlostavljanje, ali on i dalje misli da će mu sve biti oprošteno

29. travnja 2018. - 17:13

Redatelj Harvey Weinstein kojeg je više od osamdeset žena optužilo za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, trenutačno se u klinici u Arizoni nalazi na liječenju ovisnosti o seksu.

Nekadašnjeg filmskog mogula posjetio je britanski novinar Piers Morgan koji je potom za časopis GQ  kazao da su razgovarali sat vremena te da je Harvey fascinantna osoba.

- Kauč za casting je napokon osuđen - kazao je Morgan koristeći popularan termin 'kauč za casting' te time aludirajući na način na koji se u Hollywoodu često dijele uloge.

- Ne mogu reći da sam šokiran poput nekih drugih ljudi jer ovo se događalo otkad Hollywood postoji, još od dvadesetih godina i sada mislimo da je Harvey Weinstein jedini negativac? Ma dajte, molim vas - naglasio je Morgan.

- Pogledajte Mela Gibsona; Harvey također smatra da će mu sve jednom biti oprošteno - kazao je. 

Mel Gibson se na udaru našao 2006. godine zbog antisemitičkih izjava koje je izrekao u pijanom stanju, ali posljednjih nekoliko godina, opet je postao prihvaćen u holivudskim krugovima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 13:50