StoryEditor
ShowbizKAKAV PEH!

Hitno operirana naša poznata glumica, sve predstave odgođene do daljnjeg: u bolnicu je završila zbog istog loma kao i prije pet godina; Oporavak je dugotrajan

Piše Gloria
31. listopada 2019. - 16:39
brijuni

Zagrebačka glumica Lucija Šerbedžija (46) u srijedu je hitno operirana, a kako javlja Gloria, slomila je kuk.

Zbog predviđenog dužeg oporavka, odgođena je premijera nove predstave Kazališta Hotel Bulić, "Hedda Gabler", kao i čak tri predstave u njezinom matičnom kazalištu ZKM.

"Jako nam je svima žao što se Luciji dogodila ova nezgoda, svi su naši članovi ansambla jako povezani i s Lucijom rade na čak tri predstave, no svima je sada najvažnije da sve prođe u redu i da se oporavi" - komentirali su iz zagrebačkog kazališta.

"Trebala je glumiti u tri predstave u našem kazalištu, no u studenom ćemo ih morati otkazati. To su predstave "Eichmann u Jeruzalemu", "Ljudski glas", a duboko je već ušla i u novu predstavu na aktualnu temu školstva, "Mi i oni", ali sada je Lucijin oporavak na prvome mjestu", dodaju u ZKM-u.

I Senka Bulić, redateljica predstave "Hedda Gabler" Kazališta Hotel Bulić objavila je da se odgađa premijera zakazana za 5. studenog u Tvornici kulture.

Nezgoda sa slomljenim kukom Luciji Šerbedžiji se dogodila i 2014. godine, usred ljeta, tijekom trčanja na Silbi gdje je bila na godišnjem odmoru.

Bila je operirana u Klinici za ortopediju u Lovranu i već nakon nekoliko dana počela je hodati pomoću štaka.

Liječnička praksa pokazuje da kompletan oporavak i "odbacivanje štaka" u prosjeku traju oko tri mjeseca. Sam kuk zarasta oko četiri tjedna, no dva mjeseca mu trebaju da se ponovno prilagodi opterećenju zbog hoda.

 

Izdvojeno

12. srpanj 2020 17:15