StoryEditor
ShowbizO OVOME SE PRIČA

Hari Rončević u Splitu pjevao 'Čavoglave', pričao o Thompsonu i Srbima; Jednima je to simpatična podrška kolegi, drugima 'pijana posla', što se vama čini?

Piše M.K.
8. rujna 2019. - 20:50
cavoglave00

"Svaka čast Thompsonu i evo, nek mu je ovo u prilog. Ja definitivno nemam ništa protiv moga Thompsona, prema tome, ako oćemo još Thompsona, može, "Lijepa li si"..." - pozivao je sinoć svoju publiku Hari Rončević na Tvrđavi Gripe, gdje je u jednom momentu, potaknut činjenicom da je pjevač iz Čavoglava iste večeri imao koncert u Solinu, izveo "Bojnu Čavoglave"  u drugačijem aranžmanu, onom inspiriranom evergreenom "The Lion Sleeps Tonight", kojeg je originalno snimio bend "The Tokens".


"Čavoglave" u ovom aranžmanu inače je prva počela izvoditi klapa "Kalelarga", pa se na YouTubeu može naći snimka gdje je u konobi pjevaju Thompsonu.


I dok je mnogima moment bio simpatičan, pa se na društvenim mrežama i među komentarima uz objavu mogu pročitati rečenice poput "Bravo Hari kralju", "Legendarna pisma", "Bravo Hari... sad si mi još draži", nije manjkalo ni onih kojima nisu zvučala najsimpatičnije pjevačeva razglabanja.

"Ajmo svi u Solin. Ne, ozbiljno, ja volin 'Lijepa li si', 'Moj dida i ja', volin 'Čavoglave', ali posli je počeja kenjat 'Dmitre Zvonimire', 'Anice kraljice'... Amo ća tamo, naručija san pet autobusa, nama bi ih tribalo 25.

Stvarno volin 'Čavoglave', nikad ih ne bi zabranija, neka me zatvore... A ko će me zatvorit? Srbi?" - "ispaljivao" je, naime, Hari, ostavivši pritom neke u publici prilično zatečenima.

"Mislim da se previše pilo, nije mu to sve tribalo, pokvarija je cili ugođaj, bezveze. Kad je počeja bucat o Maloj Gospi, kad se slavi, pa uvik se isto slavi, 8. 9. Bilo mi je neugodno baš..." - komentirao je jedan od posjetitelja koncerata, inače veliki zaljubljenik u Harijev repertoar.

"Da ne misle da mi večeras ka nismo tamo zbog njega. Nego zbog mene, j*** ga. Vi ste tu zbog mene, jel' tako? Onda će reć niste išli gledat Thompsona, išli ste gledat Harija. Užežin Male Gospe. Mala Gospa ne znan kad je, prije je bila petoga, sad je sedmoga, osmoga, to se stalno minja ti kalendar, ka i Uskrs..." - nizao je , naime, Hari.

"I njemu pofalilo pažnje", "Dosad se činio normalan", "J***n je alkohol ko s njim ne zna..." - neki su od negativnih komentara koji su popratili medijske objave.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 01:18