StoryEditor
ShowbizRAT SE NASTAVLJA

Hana Hadžiavdagić: Niti sam se udala iz interesa, niti me muškarac ikad uzdržavao! Pokos: Fakulteti ne trebaju za pokazivanje stražnjica i silikona

8. rujna 2020. - 15:04
Vlatka Pokos: Napale su me žene koje su materijalno zbrinute u svojim brakovima, ali javno žele glumatati nekakvu emancipacijuArhiva/Neja Markičević/Cropix

- Ona marketing stručnjak?, zapitala se na svom Facebooku profilu influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković, misleći na Vlatku Pokos, nastavljajući:

- Stručnjakinja za živjeti kao parazit, to sigurno da. Sa mnom se takve ujedinjavati ne mogu nikad pa ni onda, jer ja sam sve osim slična ženama poput nje.

Niti sam se udala iz interesa niti me muškarac uzdržavao ikad. Nitko nije ništa rekao o Radeljaku (iako mi je sve osim simpatičan), nego o tome kako je ona dala sebi za pravo da nekome spominje financiranje, a molila je bunde nakon što ju je Dikan naglavačke izbacio iz stana. Licemjerje da dalje nema!

Kad bolje razmislim, sebe je opisala vlastitim tekstom da toga jadna nije niti svjesna.

Hana je odlučila objaviti status o nekadašnjoj televizijskoj voditeljici, revoltirana time što je Vlatka na Instagramu iznijela svoje mišljenje o influencerima o kojima, kako je napisala, misli sve najgore, iznijevši i nekoliko razloga za to.

Nazvala ih je prodavačima magle i parazitima, a sve je počelo nakon što se zahuktao slučaj s influencericom Doris Stanković, kojoj je restoran u Poreču odbio platiti večeru, zbog čega je dotad nepoznata djevojka postala jedna od glavnih tema u zemlji.

- Dok ih financiraju imućni partneri...wow wow wow!!!! Reče ONA! Kada frustracija, nezadovoljstvo i utrka za novcem po svaku cijenu učine svoje. Karma je kučka, a ovo je tipičan primjer, naslovila je Hana status, ispod kojeg se u komentarima kasnije javila i Ella Dvornik.

- Priča žena iz iskustva? AL MARKETINŠKA STRUČNJAKINJA! Možda za 20. stoljeće. Netko tko je bio ponižavan javno na najgori mogući način od strane muškarca, umjesto da nauči na tom iskustvu i bude bolja žena i podrži druge žene, ona zrcali taj gnjev i bijes usmjeren njoj, na druge žene.

Kažem žene, jer su većina influencera upravo žene. Zaista ne bih to očekivala... al ipak je 2020. Sve je moguće, napisala je Ella, koja je nakon nekog vremena sve izbrisala pa se ovo što je rekla više ne može naći u komentarima na Haninu statusu.

Vlatka Pokos kaže nam da nije niti šokirana niti povrijeđena.

Jedno je javno djelovanje, drugo privatni život

– Navikla sam na niske napade kojima sam godinama bila izložena u Hrvatskoj i nakon što sam je napustila. Iako ih niti u jednoj izjavi nisam spomenula, ovo je vrlo ružan osobni napad od strane Hane Hadžiavdagić i Elle Dvornik. Razina i rječnik koji koriste u komunikaciji pametnim ljudima dovoljno govore i zorno prikazuju da ja pripadam nekom drugom svijetu.

Nažalost, velika većina u Hrvatskoj ne shvaća, pa tako i Hana i Ella, da je jedna stvar komentirati nečije javno djelovanje ili rad, a potpuno nešto drugo komentirati njegov privatni život.

Svatko tko se javno izlaže mora biti spreman na kritiku i nije uvijek ugodno. Ja se nisam dotaknula njihovog privatnog života, izgleda, plastičnih operacija i ponižavajućih, vulgarnih trenutaka u pokušajima da ostvare nekakvu karijeru. A svi smo im svjedočili - oštro će Vlatka.

- Indikativno je da su me napale žene koje su materijalno zbrinute u svojim brakovima, ali javno žele glumatati nekakvu emancipaciju! Doista je nevjerojatno koliko su pogubljene u svojoj samoljubivosti i internetskoj slavi, potpuno nesposobne sagledati vlastiti život!

Možda ih čeka užasan razvod

Uostalom, nitko ne zna što ga čeka iza ugla, možda užasan i ponižavajući razvod. Ono što me razlikuje od takvih ljudi moj je vrlo realan stav prema životu! Nikad me nije zanimala internetska niti bilo koja druga vrsta isprazne slave. Napustila sam sve to i ovdje u Torontu živim vrlo normalan život.

Imam svoj mir, nitko me ne procjenjuje kroz bivše partnere, nikog i ne zanima moj privatan život. Stoga su mi jako smiješne ocjene kako sam bijesna i isfrustrirana, bazirane na pop psihologiji. Ako im je tako lakše, neka vjeruju u to!

Oduvijek sam imala čvrste stavove, temeljene na određenom znanju i iskustvu, a to ljude iritira. Razgovaram argumentima, ne privatnim uvredama! One se smiju mojim diplomama? Što će njima fakulteti? Za pokazivanje golih stražnjica i silikona i blebetanje gluposti! Za to im fakulteti ne trebaju, zaključuje Vlatka Pokos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. listopad 2020 14:43