StoryEditor
ShowbizNOVA SEZONA SHOWA

Hajdukovac Zoran iz Brštanova izazvao interes djevojaka u ‘Ljubav je na selu‘: Očekivao sam da ću proći!; Rasema se nije udala u Miljevce, ali je i dalje poželjna

Piše M.P.
12. travnja 2021. - 08:50
Zoran je umirovljeni ratni veteran kojeg je na show prijavila njegova kći jer se razveo prije 14 godina i previše je vremena proveo samRTL Press

Na RTL-u je krenula nova sezona showa "Ljubav je na selu", a od 11 farmera, dovoljno pisama za prolazak dalje dobilo je njih šestero, a pisma im je uručila nova voditeljica Anita Martinović.

S kovčegom pisama Anita je prvo krenula na otok Krk, u mjesto Punat , gdje ju je dočekao farmer Danijel. 

"Očekujem puno pisama i puno lijepih cura" - priznao je Danijel prije nego je Anita otvorila kovčeg.

Iako nije dobio dovoljno pisama, kovčeg ipak nije bio prazan, a voditeljica mu je rekla da je nekad samo jedno pismo dovoljno da ti se preokrene život u pravome smjeru.

Danijel je pročitao jedno od pisama i svidjelo mu se, pa nije bio toliko razočaran.

image
RTL Press


"Mislim da ću nazvati Moniku koja mi je poslala pismo!" - najavio je.

Drugu osobu koju je Anita nazvala bio je farmer Zoran, a kada je saznao da je dobio dovoljno pisama i dobio šansu upoznati dame koje su mu pisale, njegovoj sreći nije bilo kraja. '

"Očekivao sam da ću proći zato sam se i prijavio" - priznao je bez 48-godišnjak iz Brštanova.

Zoran je umirovljeni ratni veteran kojeg je na show prijavila njegova kći jer se razveo prije 14 godina i previše je vremena proveo sam. Traži iskrenu osobu koja nije sklona lažima i provokacijama.

image
RTL Press


U Opatinecu kod mladog Nevena zazvonio je mobitel, a Anita mu je otkrila da mu je pisalo dovoljno djevojaka te da se počne pakirati za Zagreb.

Iako je glumio da je ravnodušan, čim je prekinuo razgovor počeo je skakati od sreće.

U Macincu u Međimurju, Zoran Mudri dočekao je voditeljicu dok je prao svog omiljenog limenog ljubimca. Otkrio je da neće biti razočaran ako ne dobije puno pisama, jer da su mu se već javile djevojke putem društvenih mreža, a na kraju je tako i bilo – dobio je dva pisma no to ga nije previše pogodilo.

image
RTL Press


Marko iz Marčana već dugo čeka da mu netko pokuca na vrata ljubavi, a kada je Anita stigla na njegovo imanje ispitala ga je kako zamišlja život udvoje.

"Želio bih postati otac i živjeti sretno sa svojm obitelji do kraja života" - romantičan je samozatajni Marko, a i dobio je jedno pismo što ga je razveselilo, bez obzira što nije prošao dalje. 

image
RTL Press


Farmera Dragana je vesela vijest o svom prolasku dalje u emisiju dočekala u njegovu vinogradu, gdje ga je Anita nazvala i priopćila mu sretnu vijest, a on ju je brže bolje sretno prenio svojim kćerkama.

image
RTL Press


Farmera Juricu iz Pokleka, sa Žumberačkog gorja, Anita je nazvala dok je bio na radnom mjestu, pa je veselu vijest odmah podijelio s kolegama.

"Momci, sad vas moram počastiti!" - najavio je sretno Jurica.

image
RTL Press


Farmerici Rasemi je Anita telefonski otkrila da joj je pisalo dosta mušakraca, isto kao što je i dosta žena napisalo pismo najstarijem farmeru Marijanu. Oboje su bili presretni s vijestima.

Gledatelji su Rasemu upoznali u 10. sezoni emisije, kad je zamalo osvojila farmera Marka Skelina iz Miljevaca. 

image
RTL Press


Najstariji farmer Marijan je, pak, voditeljici otkrio da bez obzira na svoje godine i dalje voli voditi ljubav dva-tri sata što je ostalim farmerima, a ponajviše Draganu, bilo nepojmljivo.

"Čovjek u tim godinama?! Ma sumnjam", bio je skeptičan.

image
RTL Press


Na kraju su Dragan, Jurica, Zoran, Marijan, Neven i Rasema zaključili da jedva čekaju upoznati svoje moguće srodne duše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2021 03:41