StoryEditor
ShowbizOPET PO SVOM

Gwyneth Paltrow ne prestaje šokirati: nakon svijeće s mirisom vagine metodom liječenja Covida-19 uzrujala britansku Nacionalnu zdravstvenu službu: To nisu rješenja!

Piše M.P.
3. ožujka 2021. - 12:56

Glumica, oscarovka i osnivačica brenda Goop, Gwyneth Paltrow, šokirala je britansku Nacionalnu zdravstvenu službu objavom metoda kojima se liječi od takozvanog "dugotrajnoj Covida". Njezin utjecaj na društvenim mrežama krovnu je organizaciju potakao na promptnu reakciju.

Paltrow, koja je u posljednjih nekoliko godina podigla puno prašine zbog svojih neobičnih savjeta i bizarnih proizvoda koje je lansirala na tržište, poput svijeće s mirisom njezine vagine ili vibratora, podijelila je, naime, na stranici svog brenda Goop alternativne metode liječenja za koje se odlučila uz pomoć liječnika funkcionalne medicine, dr. Willa Colea.

image
Vibrator Wand novi je adut brenda Gwyneth Paltrow

On ju je upoznao s konceptom "intuitivnog posta" koji je Paltrow prilagodila svojem režimu prehrane.

Okrenula se keto i biljnoj prehrani te konzumirala pregršt kokosovih aminokiselina i redovito je pohodila infracrvenu saunu.

Svakodnevno je postila do 11 ujutro, izbacila šećer i alkohol iz prehrane, a ubacila puno dodataka prehrane kao i prašak za detoksikaciju svog brenda Goop.

"Sa svim što radim osjećam se dobro, to je kao poklon mom tijelu. Imam energije, vježbam ujutro i odlazim u infracrvenu saunu što češće mogu, a sve u svrhu liječenja", napisala je Paltrow, a prenosi Gloria.

"Posljednjih nekoliko dana nažalost vidim da Gwyneth Paltrow pati od posljedica Covida.

Želimo joj svako dobro, ali neka od rješenja koja ona preporučuje zaista nisu rješenja koja bismo preporučili u NHS-u. Covid moramo ozbiljno shvatiti i primijeniti ozbiljnu znanost.

Svi influenceri koji se koriste društvenim mrežama imaju obavezu odgovornosti i brige oko toga. Dezinformacije, poput virusa, prelaze granice, mutiraju i razvijaju se. Stoga mislim da YouTube i druge platforme društvenih medija ovdje imaju stvarnu odgovornost i priliku", ustvrdio je Stephen Powis, direktor NHS-a Engleske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2021 14:08