StoryEditor
ShowbizPola godine druženja

Gruica prvi put o splitskom psihijatru: Boran ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio u novinama, al' srce očito ne bira...

Piše PSD
3. siječnja 2018. - 21:00
25010221_137268063567522_8548255039653675008_n

Ana Gruica i Boran Uglešić već su neko vrijeme 'poznata stvar' u Splitu. O njihovom se druženju pročulo odmah po prekidu glumice i Šalkovića, a nekoliko mjeseci kasnije par je odlučio izići u javnost.

Potvrda višemjesečnih naklapanja: Gruica razmjenjivala nježnosti s poznatim splitskim psihijatrom, a o detaljima veze već se 'šuška' na veliko

Ali, oni sami svoju vezu nisu dosad komentirali u medijima, iako brojne objave na društvenim mrežama potvrđuju ono što je jasno kao dan: ljubav cvate između splitskog psihijatra i glumice. Vole se, putuju zajedno, fotografiraju se, a to objavljuju na Instagramu.

Treba li tu što dodati?

 

Napokon. ?? #milano #duomodimilano #onobitno #đirposvitu Hvala @luxe__bags ! ❤️

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


Međutim, Ana je nedavno šutnju prekinula, pa je za časopis Story progovorila o svome novome odabraniku, a ponajviše se osvrnula na njegovo zanimanje.

‘Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock’n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiranje u novinama i povećan interes za svoj privatni život’, rekla je Gruica.

"Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu. U ovih pola godine našeg druženja pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života", priznala je.

 

Happy New Year my dear friend! ❤️?#love #onobitno #obolet #prelude

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) onKoliko god bila šutljiva kada je u pitanju njena nova veza, iz fotografija koje dijeli s pratiteljima jasno je da je glumica u zadnjih nekoliko mjeseci procvjetala, a jasno je i da uživa u zajedničkom životu s novim dečkom.

Gruica sa svojim naočitim psihijatrom paradirala po splitskoj Rivi, kasnije je otkrila i kako je stol servirala, Andrassy natjerala majku na nevjerojatan ples

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. siječanj 2022 23:39