StoryEditor
ShowbizODJEK MONTURE

Gruica je izgledala neodoljivo, Mirta neočekivano čedno, ali su ih manje poznate sugrađanke nadmašile: o ovim se Splićankama i jutros najviše priča

Piše M.K.
14. lipnja 2019. - 11:40
renata00

Tako je to s modnim događajima. Pogotovo onima u Splitu. Koliko god će se uz piće nakon revije komentirati zanimljivi modni komadi koji su se "ubrali" u izlasku nekog dizajnera, toliko će se, pa još i više, ćakulati, analizirati, prepričavati kako je tko od poznatih izgledao, "u šta je došla obučena", "stoji li joj ona vešta uopće..." i sve tako.

Ali tako mora biti, jer Splićanke su uvijek inspirativne za analizu i konkluziju; one i u svakodnevnom izdanju i dnevnom điru po gradu oduševljavaju modnim idejama, a kamoli u posebnim prigodama i izlascima, kakva je bila sinoćnja Montura ispred Galerije Meštrović.

Splićanke u vrućim izdanjima pohodile 'Monturu': prvi redovi vrve ljepoticama, a tu su i poznate cure; Zavirite u uzavrelu atmosferu modnog događaja godine u gradu

Šinjorine i gospođe koje su na skalinama i na sjedalicama plijenile posebnu pažnju "sinjao" je i naš fotoreporter, dakako, pa smo zahvaljujući njemu dobili i mini modnu reviju, nevezano uz ono što će se kasnije pogledati na sceni.

Splićanka koja nas je u tom dijelu programa jednoglasno oduševila je šinjorina u crnom čipkanom izdanju koje joj sjajno pristaje.

I šinjorina u žutoj čipki sa srcolikim naočalama bila je stilski primijećena, kao i gospođa sa šeširom, u maniri britanske dizajnerice Viviene Westwood, koja je pojavom događaju dodatno dala porciju maštovitog i hrabrog svjetskog štiha.

Splitska glumica Ana Gruica u bijelom kompletu izgledala je senzacionalno i s razlogom je pobrala sve komplimente.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#divamoment 🤳💃#montura2019 #splithappens #dalmacijaUMomOku #fashionshow #croatiadesign

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Mirta Šurjak je iznenadila decentnošću i elegancijom.

Renatu Lovrinčević niste mogli ne uočiti...

 

 

 

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 23:03