StoryEditor
ShowbizTradicija se nastavlja

Gripe se ljuljaju u ritmu Sambe: međunarodni turnir u standardnim i latinoameričkim plesovima

Piše R.R.
2. lipnja 2018. - 18:32
plesni_turnir

Već dvadesetak godina prva nedjelja u lipnju rezervirana je za međunarodni turnir Plesnog kluba Mirela u standardnim i latinoameričkim plesovima.

U nedjelju 3. lipnja od 10 sati ujutro pa sve do 10 navečer u velikoj dvorani ŠC Gripe održavamo natjecanje u sportskom plesu. Novina je da imamo pojedince, parove, grupe i formacije, što smo u sklopu Hrvatskog sportskog plesnog saveza proteklih godina uveli kao pilot-projekt, a pokazao se vrlo uspješnim i sad ima ravnopravan status. Broj pojedinaca, parova i formacija raste, time i broj članova u Hrvatskom sportskom plesnom savezu, pa će i turnir nešto duže trajati nego inače. Imamo više od 300 natjecatelja, petero hrvatskih sudaca, a uz veliku većinu hrvatskih klubova dolaze i naši prijatelji iz Ljubljane i Sarajeva. U subotu je turnir u Makarskoj, u nedjelju u Splitu pa svi rado dolaze na vikend u Dalmaciju. Slavimo već 21 godinu organizacije, uporni smo - izjavila je Mirela Tudor iz plesnog kluba Mirela.

U pauzama će se predstaviti članovi našeg kluba, od onih najmlađih i najslađih pa do najstarijih, tako da i roditelji vide čime se bave njihova djeca, što to radimo mi u klubu i u Savezu. Volimo reći da smo najljepši dvoranski sport na svijetu. Morali smo preseliti u veliku dvoranu, ali sad nam je zbog toga drago, gledateljima će sigurno biti komfornije i ugodnije - dodala je Tudor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2022 01:32