StoryEditor
ShowbizFINALE RTL SHOWA

Gordon i Ratka trijumfirali kao hrvatski ‘Superpar‘: Svim parovima koji se stvarno vole preporučila bih da to prođu, ovo dodatno učvršćuje odnos...

Piše M.P.
17. listopada 2020. - 12:31

"Vrijeme je da dokažemo tko je superpar!“ - samouvjereno su uzviknuli finalisti RTL-ovog istoimenog showa, Dolores i Anton, gdje je superparove sinoć čekalo njihovo supervjenčanje, ali i konačni put do pobjede i osvajanja sto tisuća kuna, uvećanih za u međuvremenu osvojeni novac.

Parove su u završnici showa bodrili i bivši natjecatelji, koji su došli kao uzvanici.

"Svi su lijepo obučeni, svečani, baš kao da idu na svadbu“ - komentirala je Marijeta, a Tina i Mate prisnažili: "Pa moramo lipo izgledati, ipak smo mi sada face!“.

Ozana i Ognjen otkrili su da navijaju za Dolores i Antona, Jelena i Mirko za Ratku i Gordona, Tina za Nikolanu i Marka, a njezin Mate ipak za Ratku i Gordona.

Najmlađi par u natjecanju, Daliborka i Matej, otkrili su kako su im se na kraju najvećim prijateljima pokazali Anton i Dolores, a malo su ih razočarali Ratka i Gordon. Par koji je upravo ispao, Marijeta i Balcano, odlučili su se za Ratku i Gordona.

Krenulo je s Dolores i Antonom.

"Poželjela sam da smo mi tamo; ne zbog finala i nagrade, nego zbog vjenčanice“ - priznala je gospođa Jelena.

"Zvijezde kažu da smo mi pobjednici“, ustvrdila je Dolores prije zadatka, a potom su stali kod svoje plave torte.

image
Super Par, sezona 2 Maja Bota za RTL
RTL


Sljedeći "mladenci“ bili su Nikolana i Marko s Hvara, koji je najavio kako će od nagrade kupiti brod, no njegova se supruga nije složila s tim.

image
Super Par, sezona 2 Maja Bota za RTL
RTL


Potom su stigli "mama i tata kuće“, Gordon i Ratka.

"Zadnji put sam se ovako osjećala 24 godine...“ - komentirala je.

image
Super Par, sezona 2 Maja Bota za RTL
RTL


Enis im je objasnio što je njihov finalni zadatak, trebali su složiti svoju svadbenu tortu, popeti se na vrh i poljubiti, a pobjedniku je uz osvojeni iznos pripalo još 20.000 kuna.

"Zadatak može biti jako brz, a može se i oduljiti“, bodrio je Enis uzbuđene parove.

Natjecatelji su napeto gledali i navijali dok su Ratka i Gordon mirno završavali svoj zadatak. I kao što su tijekom cijele druge sezone "Superpara“ pokazivali kako je najvažniji timski rad, tako su i u finalu "Superpara" prvi završili na vrhu svoje torte i postali drugi hrvatski superpar!

image
Super Par, sezona 2 Maja Bota za RTL
RTL


"Uopće nisam bila svjesna!“ - govorila je Ratka, koju je Gordon grlio i ljubio.

"Sad ću početi i ja plakati“, zafrkavao je Gordon.

image
Super Par, sezona 2 Maja Bota za RTL
RTL


Ovaj par iz Slatine u konačnici je osvojio 117,494 kune, a Nikolana i Marko, njihovi pobornici od prvog trena, su zaključili: "Nagrada je otišla baš u prave ruke!“

Ratka je iskustvo sudjelovanja u ovakvom tipu showa ocijenila "prekrasnim".

image
Super Par, sezona 2 Maja Bota za RTL
RTL


"Prekrasno iskustvo! Svim parovima koji se stvarno vole preporučila bih da to prođu. Ovo sve dodatno učvršćuje odnos", ocijenila je Ratka, bolja polovica novog hrvatskog "Superpara".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. listopad 2020 17:51