StoryEditor
ShowbizHod po rubu

Goran Bare šokirao iskrenošću i najnovijim priznanjima: Moj život je kaos koji prijeti da nestane

Piše PSD
12. prosinca 2016. - 16:18
Goran_Bare

Osebujni glazbenik Goran Bare velikim se koncertom s Majkama u zagrebačkoj tvornici kulture vratio na glazbenu scenu, no prema njegovim riječima, život ga trenutno baš i ne mazi.

Štoviše, pjevač je u razgovoru za Index priznao da je trenutno u najgoroj situaciji ikad i da zbog svoje lakovjernosti nema novca pa spava kao podstanar na kauču. Sve što ima je, kaže, 1.300 kuna na tekućem računu.

- Ja ne znam gdje ću završiti, nemam ništa, ovo što je na meni to je moje, ništa nemam – izjavio je, te nastavio:

- Ne želim nikome skakati sa svojim problemima po kralježnici, nemam kolega na sceni. Dino je umro, Urban se povukao. Njihovi životi su bili sređeni, ma koliko to izgledalo nesređeno. Moj život je kaos koji prijeti da nestane. Ne znam dokad ću ovako izdržati - ispričao je Bare.

Njegov posljednji singl pod nazivom 'Pištolj' koji je nastao u suradnji s Kandžijom, govori o njegovom trenutnom duševnom stanju.

- Sav taj pritisak odjednom se srušio na mene, kao da ovaj plafon padne na mene. Mislio sam, što ću sad? Sada sam čovjek koji mora pristajati na sve da bi opstao, ma koliko se to kosilo sa mojim uvjerenjima i išlo do toga da mi se povraća – tvrdi Bare.

'Znamo kakva je situacija u Jugoslaviji, ovaj, Hrvatskoj'

U razgovoru se osvrnuo i na aktualnu situaciju u zemlji.

- Svi znamo kakva je situacija u Jugoslaviji... ovaj u Hrvatskoj. I tko što radi, tko je kakav. Postoje reperi koji to rade, moje pjesme su samo moje i one su proizvod moje duše i ničeg više. Toliko mi to smeta da se jako iznerviram, nekad ne mogu spavati poslije toga. Kad vidim te ljude u Saboru, to je takva sramota... Ti njihovi potezi, te njihove, odluke, ti zakoni, dopune zakona, dijalozi. Da me nije strefila ovakva nesreća vjerojatno bih to gledao i dobro se zabavljao, ali ne mogu jer sam duboko nesretan i život me melje – zaključuje Bare.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2021 17:53