StoryEditor
ShowbizSVESTRANA GLUMICA

Glumom se počela baviti kako bi radila što manje i bila s djecom, a danas je jedna od najplaćenijih TV glumica; U hit seriji koja ju je učinila planetarno poznatom glumila je - samu sebe

Piše I. P.
10. rujna 2019. - 20:47

Na holivudsku scenu Mayim Bialik stupila je kao šestogodišnja djevojčica. Te davne 1988. godine glumila je dječiju verziju glavnog lika koji je igrala slavna Bette Midler.

Uspjeh te drame je omogućio Bialik da dobije svoj vlastiti teen sitcom, Blossom. Serija koja se emitirala od 1990. do 1995. je bila veoma popularna te je učinila Mayim prepoznatljivom i uzorom mladih Amerikanki.

 

Nakon završetka serije Bialik je napravila 15-godišnju pauzu od Hollywooda i glume. U međuvremenu je magistrirala i doktorirala Neurologiju na cijenjenom UCLA fakultetu. Njen povratak na male ekrane dogodio se iz praktičnih razloga, htjela je provoditi više vremena sa djecom, a rad u znanstvenim krugovima nije joj to mogao omogućiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My experience on @matchgameabc was so hilarious and fun thanks to these 5 lovely, funny, talented people!!

A post shared by mayim bialik (@missmayim) on

 

- Nisam bila zdravstveno osigurana, i mislila sam da ako dobijem koji posao u glumi tu i tamo, to će biti dovoljno da se mogu osigurati preko udruženja glumaca. Mislila sam da je to savršen posao za roditelja s obzirom da većina glumaca ima dosta slobodnog vremena. Drago mi je da sam završila doktorat, veoma sam ponosna na to, ali istraživački rad ne bi se poklapao sa mojom željom da odgajam vlastitu djecu i budem tu s njima - kaže Mayim.

 

I upalilo je. Prema nekim informacijama Bialik je dobivala 450,000 dolara po epizodi zadnje tri sezone u The Big Bang Theory za ulogu neurologinje Amy Fowler. Da, neurologinje, ona je u biti igrala samu sebe. Ako uzmemo u obzir koliko je dobivala prvih osam sezona mega popularne serije, procjenjuje se da ukupna vrijednost ove glumice iznosi 25 milijuna dolara, prenosi portal NickySwift.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 23:57