StoryEditor
Showbiz‘text for you‘

Glumicu Priyanku Chopru i glazbenu divu Celine Dion uskoro ćemo gledati u romantičnoj drami, film je remake poznatog njemačkog hita iz 2016. godine

Piše M. Č.
28. listopada 2020. - 20:35

U filmovima je nije bilo punih šest godina, od „Muppeta u bijegu” iz 2014. godine, ali glazbena diva Celine Dion uskoro će se pojaviti u romantičnoj drami „Text For You”, u kojoj će u glavnim ulogama biti Priyanka Chopra i Sam Heughan. Priyanka će glumiti ženu koja sebi olakšava tragični gubitak zaručnika, šaljući romantične poruke na njegov stari mobitel. Pokaže se da je broj mobitela dodijeljen muškarcu koji je iskusio sličan gubitak.

Njih dvoje se susretnu i osjećaju povezanost, ali čini se da se ne mogu osloboditi prošlosti. No, pojavljuje se Celine čija glazba i utjecaj im daje hrabrosti da ponovno pruže priliku ljubavi.

Film je remake velikog njemačkog hita iz 2016. godine „SMS Fur Dich”, temeljenog na popularnom romanu Sofie Cramer. Režija je povjerena Jimu Strouseu, koji je zajedno s Lauryn Kahn napisao scenarij za englesku verziju romantične priče.

Jedna od najuspješnijih glazbenica u povijesti, 52-godišnja Kanađanka Celine, najmlađa od 14-ero djece, prodala je više od 200 milijuna nosača zvuka i osvojila pet nagrada, a na međunarodnoj je sceni bljesnula kao dvadesetogodišnjakinja nakon pobjede na Euroviziji 1988. godine, predstavljajući Švicarsku.

Tada je, iako je Celine već godinama bila zaljubljena u njega, započela njezina romansa s 26 godina starijim, dvaput razvedenim Reneom Angelilom.

Za njihovu vezu sljedećih pet godina su znali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. Zaručili su se 1993. na Celinein 25. rođendan, vjenčali su se 17. prosinca 1994. u Montrealu, a 5. siječnja 2000. su u Las Vegasu obnovili bračne zavjete.

Nakon godina neuspješnih pokušaja da prirodno zatrudni, Celine se odlučila za umjetnu oplodnju i sina Rene-Charlesa je rodila u siječnju 2001. godine. U listopadu 2010. Celine je, opet nakon umjetne oplodnje, carskim rezom rodila blizance koji su dobili ime Eddy i Nelson, po njezinu omiljenom francuskom autoru pjesama Marnayu, koji je producirao njezinih pet prvih albuma, i pokojnom južnoafričkom predsjedniku Mandeli.

Njezin voljeni suprug Rene preminuo je 14. siječnja 2016. od raka grla, a samo dva dana kasnije i njezin je brat Daniel također umro od raka. Iako je uvijek bila vitka, posljednjih nekoliko godina, zbog njezine izrazite mršavosti, spekulira se da Celine pati od poremećaja prehrane, ali ona to demantira.

Indijska ljepotica, 38-godišnja Priyanka Chopra će 1. prosinca proslaviti drugu godišnjicu braka s deset godina mlađim glazbenikom Nicom Jonasom. Trenutačno je u Europi, gdje je nastavljeno snimanje filma „Matrix 4”, a vrijeme izolacije zbog pandemije koronavirusa iskoristila je i za pisanje memoara koji nose naslov „Unfinished” (nedovršeno), koji će otkriti i detalje njezine veze i braka s Nickom, dati uvid u njezin život prije Nicka i život sada. MČ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 11:29