StoryEditor
Showbizod zatajenja srca

Gledatelji su je obožavali: preminula zvijezda kultne serije koja je i Hrvate prikovala ispred malih ekrana: 'Nedostajat ćeš, moje srce je teško'; kolege se opraštaju dirljivim porukama

Piše M.Dr.
2. prosinca 2019. - 12:20
sluskinja

Umrla je 'sluškinja' iz omiljene humoristične serije koju smo nekoć davno svi obožavali!

Shelley Morrison, 83-godišnja glumica, s karijerom koja je trajala više od 50 godina umrla je u nedjelju u medicinskom centru Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu od zatajenja srca nakon kraće bolesti, piše people.

Kako je objasnila njezina publicistica Lori DeWaal, glumica se kratko borila s bolešću prije nego što joj je srce zatajilo.

-Shelley, kakav gubitak. Naša draga Rosario je otišla na drugi svijet. Shelley je imala karijeru koja je trajala desetljećima, ali ona će uvijek biti naša draga Rosie. Sva moja ljubav upućena je njezinoj obitelj - napisala je na Instagramu ožalošćena Debra Messing koja je u seriji utjelovila Grace.

Shelley se pojavila se u osam sezona ove kultne serije, u 68 epizoda, a glumila je sluškinju Rosario Salazar glumici Megan Mullally u ulozi Karen Walker.

 

-Nedostajat ćeš. Moje srce je teško. Hvala ti za sve - napisala je Megan Mullally, koja je utjelovila Karen, na Twitteru.

Njezin lik trebao se pojaviti u samo jednoj epizodi no kako je postala popularna scenaristi su je odlučili ostaviti u seriji.

Iako je glumila u brojnim serijama i pokojem filmu ostala je zapamćena upravo po seriji koja se dugo vremena prikazivala i u Hrvatskoj.

 

'Will i Grace' američka je televizijska humoristična serija. Temelji se na životu Williama Trumana i Grace Adler, a prikazivana je u SAD-u od 21. svibnja 1998. do 18. svibnja 2006. kroz osam sezona, u 194 epizode. Tako dugim emitiranjem pokazala se kao najuspješnija televizijska serija sa gay glavnim likovima.

Serija se odvija u New Yorku i prikazuje živote odvjetnika Willa Trumana, njegove najbolje prijateljice, dizajnerice interijera Grace Adler te njihovih prijatelja, bogatunke Karen Walker i neuspješnog glumca/pjevača/plesača s nizom drugih sitnih karijera Jacka McFarlanda.

 

 

 

 

Izdvojeno

10. srpanj 2020 14:28