StoryEditorOCM
Showbizsplitskom glazbeniku i sarajlije jedu iz ruke

Gibonni oduševio Sarajlije, čika Mišo začinio koncert "Toleranca" rapom (VIDEO)

Piše PSD.
12. veljače 2011. - 12:41

Gibonnija je s oduševljenjem ispratilo oko 13.000 Sarajlija nakon njegova trosatnog koncerta u “Zetri”, koji je splitski glazbenik preksinoć održao u glavnom gradu BiH, u sklopu turneje “Toleranca”.

- Čudo, nisam to očekivao. Energija je bila sjajna, ljudi su uspjeli osjetiti o čemu pričamo... Nema velike filozofije, toliko je život kompliciran da barem tri sata želim ljude maknuti od svakodnevice – zadovoljno je komentirao splitski kantautor dan nakon sarajevskog koncerta, na kojemu su mu gosti bili Urban i pjevačica Honey Larochelle, vokalna zamjenica njegove prijateljice Maye Azucene, koja je pjevala s Arethom Franklin i pisala stihove Macy Gray.

No, poseban gost večeri bio je legendarni čika Mišo koji je 60 godina na ulici čistio cipele svojim sugrađanima. Njegov “Toleranca” rap oborio je Gibonnija i publiku s nogu.

A miljenik Sarajlija lijepo se uredio za koncert, stavio leptir kravatu i pozdravio svoj grad.- Dobro veče, Sarajevo, ja sam čika Mišo, čistač cipela. Dobio sam stan, dobio sam penziju, hvala vam – odrepao je posjetiteljima “Zetre” čika Mišo izazvavši ovacije.

- To je bio show, bili smo presretni, i mi na pozornici, i publika – sa smiješkom je kazao Gibonni koji će turneju “Toleranca” u kolovozu zaključiti velikim koncertom u pulskoj Areni.

mirela goreta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2022 01:21