StoryEditor
Showbizslavni pjevač štićenicima doma podijelio 60 ulaznica za nadolazeći koncert

Gibonni oduševio male "Maestralovce"

Piše PSD.
4. veljače 2010. - 09:43

/ Gibonni! Gibonni je doša - radosno su jučer povikala djeca iz splitskoga Dječjeg doma “Maestral” ugledavši popularnoga splitskoga glazbenika koji im je nenajavljeno banuo u posjet i darovao im 60 ulaznica za koncert “Daj i ti za Haiti”, 10. veljače u “Spaladium Areni”.

Ambasador UNICEF-a svojom je pojavom izazvao pravo oduševljenje malih stanara “Maestrala”, koji su se tiskali oko njega i inicijatora koncerta Kristijana Petrica, predsjednika županijske Hvidre Split.

Gibonnijev komplet ulaznica za djecu iz “Maestrala” najviše je obradovao starije štićenike doma koji će, zahvaljujući njegovu daru, uživati u humanitarnom koncertu.

Među njima je bila i glazbeno talentirana Antonija, koja je brže-bolje prebrojila ulaznice i kroz smiješak otkrila Gibonniju kako osobito voli njegovu novu pjesmu “Žeđam”.

/ Odlično je što će i naša djeca sudjelovati u ovoj akciji. Mi i inače organiziramo humane grupe koje se angažiraju za neku dobrobit, jer želimo kod djece izgraditi osjećaj kako nije njima najteže, nego da ima i drugih ljudi kojima je jednako teško - komentirala je Edita Maretić, ravnateljica “Maestrala”, uzvrativši glazbenom dobrotvoru darom u obliku dječjih radova. 

MIRELA GORETA
SNIMIO DUJE KLARIĆ / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2022 11:02