StoryEditor
Showbizšala ili?

George i Amal Clooney bili su na vjenčanju Harrya i Meghan i s njima se kasnije družili, no izjavili su nešto sasvim kontradiktorno: ‘Ne poznajemo ih‘

Piše M. Č.
27. listopada 2020. - 20:35

George i Amal Clooney bili su među slavnim osobama, poput Oprah Winfrey, Serene Williams te Victorije i Davida Beckhama, koje su bile pozvane na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u Windsoru u svibnju 2018. godine. Među 600 gostiju koji su svjedočili izricanju bračnih zavjeta, hollywoodska zvijezda i njegova supruga, odvjetnica za ljudska prava, sjedili su na odličnim mjestima u kapelici, no, kad ih je Carolyn Bartholomew, nekadašnja sustanarka princeze Diane i jedna od Harryjevih kuma, pitala odakle poznaju Harryja i Meghan, Clooneyevi su odgovorili - „ne poznajemo ih”.

Ustvrdila je to Rachel Johnson pišući za online publikaciju AirMail. Je li to bila šala kojima je popularni George sklon ili ih zaista nisu poznavali prije vjenčanja, teško je reći.

U svakom slučaju Amal i George su bili i među 200 gostiju pozvanih na večernju zabavu nakon vjenčanja, a tvrdi se kako je George plesao s upravo vjenčanom Meghan i njezinom jetrvom Kate Middleton.

image
AFP

Informacije o tome koliko dobro Clooneyevi zaista poznaju Harryja i Meghan su kontradiktorne. U knjizi „Finding Freedom”, biografiji para koji je proljetos napustio britansku kraljevsku obitelj i skrasio se u Meghaninoj rodnoj Kaliforniji, tvrdi se da su Clooneyevi nekoliko puta ugostili Harryja i Meghan na svom imanju u Sonningu u Oxfordshireu.

U biografiji se tvrdi i kako su Clooneyevi pozvali Harryja i Meghan u svoju vilu na talijanskom jezeru Como nekoliko tjedana nakon vjenčanja i da su tamo doletjeli Georgeovim privatnim zrakoplovom.

Tijekom toga trodnevnog posjeta Amal i Meghan su navodno provodile puno vremena opuštajući se uz bazen i igrajući se s Amalinim i Georgeovim blizancima, a Harry i George su pregledavali kolekciju motora slavnog glumca. Harry se navodno, u pratnji jednog od svojih zaštitara, malo provozao na jednom od Georgeovih motora.

Amal je navodno unajmila privatni avion kojim se trudna Meghan vratila u Englesku iz New Yorka gdje je priređena zabava darivanja djeteta u veljači 2019. godine. No, svakako je zanimljivo da se Amal i George nisu na bilo koji način oglasili u vezi s Harryjem i Meghan nakon što su oni napustili kraljevsku obitelj niti ima bilo kakvog traga njihovim kasnijim druženjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 19:21