StoryEditor
Showbiz'gomila gluposti'

'Gasili su samo njegovo jer je slavan!': susjedi bijesni jer su se vatrogasci navodno borili s vatrenom stihijom samo na glumčevom imanju;  'A što je s nama ostalima?!' ljute se na društvenim mrežama

Piše M.Dr.
14. studenog 2019. - 11:45

Zbog vatrene stihije koja već danima hara istočnom obalom Australije, u problemima se našao i hollywoodski glumac Russell Crowe.

Iako Russell nije bio u Australiji kada je vatrena buktinja nosila sve pred sobom, iscrpno je izvještavao na Twitteru o tome kako je vatra progutala i dio njegovog imanja u Novom Južnom Walesu, piše news.com.au.

Kako je kazao, na njegovom ranču, na području poznatijim pod imenom "Nana Glen", totalno je uništeno 400 hektara. 


Slavni glumac objavio je video i slike uništenog područja, a na njima se vidi i helikopter s vodom koji je gasio goruća stabla.

- Nisam trenutno u Australiji. Moja obitelj je na sigurnom, a moje srce sa svima u dolini. Dvije zgrade otišle su u dim, ali možemo biti sretni, jer je moglo biti puno gore - napisao je glumac i zahvalio svima koji su na terenu i gase požare.

Svako ljeto Australija se suočava s požarima koji predstavljaju ozbiljnu prijetnju, a ove godine neočekivano su se počeli širiti zbog iznimnih uvjeta uzrokovanih trogodišnjom sušom.

U požarima je nastradalo i nekoliko ljudi, a preko 300 domova je uništeno.

No nakon što se situacija oko požara malo primirila, jedna od glumčevih susjeda požalila se kako su sve vatrogasne snage gasile požar isključivo na području glumčevog imanja.

- A što je s nama ostalima? - zavapila je  Debbie Waldon, Russellowa susjeda

 

"Snage su bile raspoređene po prioritetu i tog smo se rasporeda i držali" - odmah je susjedu demantirao sam vrh australskih vatrogasnih postrojbi.

U svađu se uključila i nećakinja Russella Crowa, kazavši da navodi koji se pojavljuju u medijima nisu točni, te da su samo gomila gluposti.

 


 

 

 
 

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 02:38