StoryEditor
Showbizpromocija albuma splitske skupine

Funk-rock "Lektira": Kompleks K nakon 14 godina izdali album (VIDEO)

Piše PSD.
14. travnja 2010. - 12:25
Funk/rock bend iz Splita “Kompleks K” predstavio je u splitskom klubu “Quasimodo” prvi album “Lektira”. Klub ispunjen mahom poklonicima “Kompleksa K” iznenadio je i same članove grupe koji su 14 godina čekali na objavu prvijenca u izdanju “Štajner Recordsa”, pa je atmosfera u “Quasimodu”, zadovoljno govore, bila više nego poticajna.

- Grupa je imala stanku od tri, četiri godine, ali opet smo počeli ozbiljnije raditi - kaže pjevač Miro Šimić, inače autor tekstova “Kompleksa K“.

Glazbu potpisuju svi članovi sastava koji još čine Ivan Smoje (bas gitara), Kristijan Barišić (gitara) i Zvone Reljić (bubanj), a momci, usprkos tek jednom albumu, na koncertima sviraju tridesetak autorskih pjesama uz tek pokoju obradu.


Na promotivnom koncertu u “Quasimodu” pridružio im se i njihov redoviti koncertni gost Siniša Nosil Sly u izvedbama dviju pjesama od kojih jedna nosi naziv “Triba tripa”.

“Lektiru” splitske skupine “Kompleks K” moguće je nabaviti u svim prodavaonicama “Dallas Recordsa”, “Croatia Recordsa” i “Profila”, a bend će uskoro s ekipom “Pilot studija” snimiti i videospotove za pjesme “Laž” i “Pablo”, snimljene u suradnji s dječjim zborom “Srdelice”.

“Kompleks K” za mjesec dana planira održati još jedan koncert u nekom od splitskih klubova, a nakon toga bend očekuju svirke po cijeloj Hrvatskoj.

mirela goreta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 12:12