StoryEditor
ShowbizMamini geni

Franka Batelić kaže kako je sinčić Viktor ‘skupio‘ njezin karakter, a ona se nadala da će biti malo smireniji na tatu

Piše PSD
2. veljače 2021. - 17:31

Krajem siječnja odvijaju se 'Dani najbolje domaće glazbe' koje organizira Narodni radio. Ovogodišnja finalistica Franka Batelić za radio je ispričala kako je provela karantenu uz sina kojeg je dobila prošle godine sa svojim suprugom nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Na prošlotjednim Danima Franka je podijelila pobjedu s Petrom Grašom, ali nije mogla doći na dodjelu jer je netom prije toga rodila sina Viktora, pa ju je pratila iz svoga doma.

-Viktor je spavao na meni, taman je prošla faza grčeva. Bilo je super, posebno, sigurno ću to zauvijek pamtiti, rekla je za Narodni.

Nakon što je rodila prve mjesece pandemije provodila je Istri s obitelji, ali nije se dosađivala.

- U trećem mjesecu svi smo bili doma i razmišljali što raditi... Trebamo ljudima dati malo glazbe, ljudima to stvarno treba. I meni je trebalo! Bili smo doma u Istri mama, brat, bebač i ja i snimili 'Nedodirljive' između spavanja i mijenjanja pelena. Bilo je kaotično... To je pjesma koju ja obožavam, prisjetila se pjevačica.

I ove godine bila je u finalu za najbolju domaću pjesmu, ali pobjedu je ovoga puta odnio Massimo Savić. Za radio je rekla da se kao i svi njeni kolege nada da će moći zapjevati uživo.

- Mislim da smo svi shvatili u 2021. da nekakve planove baš ne možemo imati, ali nadam se da ćemo uspjeti organizirati jedan veći koncert.

A dok joj se ne ostvare želje u karijeri i svijet se ne vrati u normalu, ima priliku uživati u majčinstvu i gledati svog sinčića koji polako prestaje biti beba i postaje mali dječak. Primjećuje tako da je po naravi dosta sličan njoj, a hoće li u ruke uzeti mikrofon kao mama, nogometnu loptu kao tata ili nešto skroz treće još je rano za procijeniti.

- Isti ja po karakteru, ne znam još u vezi mikrofona, ali jako je tvrdoglav, ide svima, uopće me ne šljivi dva posto, društven je kao ja… A ja sam se nadala da će bar malo od tate dobiti, jedan smireniji ton u sebi, rekla je Franka.

item - id = 1075086
related id = 0 -> 1143241
related id = 1 -> 1138712
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2021 15:43