StoryEditor
Showbizdinamičan ljubavni život

Frane Barbieri u ljubavnom četverokutu sa Sanjom, Vedranom i Vanjom?!

Piše PSD.
30. svibnja 2012. - 20:22
Zagrebačkog poduzetnika Franu Barbierija more slatke brige, piše Story u novom broju: za njegovu se pažnju bore čak tri ljepotice. Posljednjih ga se danana moglo vidjeti s (navodno) bivšom djevojkom Vanjom Halilović, još uvijek zakonitom suprugom Sanjom Duggan te s lijepom manekenkom Vedranom Linardiću.

Ljubavni život Frane Barbierija trenutačno je vrlo dinamičan, a u nekim segmentima čak i dramatičan. Iako se prije nešto više od mjesec dana pisalo da je prekinuo romansu sa 29-godišnjom Vanjom Halilović s kojom je bio u povremenoj vezi od proljeća 2010., a čija je tajna romansa otkrivena nakon što su prvi put zajedno snimljeni na dočeku 2012. u beogradskom klubu Magacin, gdje su u ponoć pred okupljenima razmijenili strastveni poljubac, kao i da su njegova uporna nastojanja da se pomiri sa Sanjom Duggan napokon dobila sretan epilog, ništa od napisanog nije se dogodilo.

U ovom ljubavnom četverokutu točno je tek da Barbieri i dalje ljubi plavokosu voditeljicu. Ali i da, navodno, cijelo vrijeme nastoji uvjeriti Sanju Duggan da mu se vrati i da će je zauvijek čekati. Kako se u to uklapa Vedrana, još nije poznato.

IZVORNI TEKST MOŽETE PROČITATI OVDJE


item - id = 168804
related id = 0 -> 300535
related id = 1 -> 292184
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. siječanj 2022 03:15