StoryEditor
ShowbizVESELJE U SLAVIĆEVOJ

Familija Dragojević svaki dan očekuje dolazak sedmog unučeta, Vesna je presretna: Vratili su mi osmijeh, mali Marko sam sve jede, od kapule do fažola

Piše PSD
8. svibnja 2020. - 10:50
Vesna Dragojević s familijom na otvorenju izložbe posvećene OliveruAnte Čizmić/Hanza Media

Dragojevići očekuje novu prinovu, i to u obitelji Oliverovog sina Davora i njegove supruge Karmen krajem svibnja, a sretnu vijest o dolasku sedmog unuka za 24 sata potvrdila je Vesna Dragojević.

Davor i Karmen inače i žive s Vesnom u obiteljskom stanu u Slavićevoj ulici, jer trenutno renoviraju svoj stan.

"Unuk Marko ima godinu i pol dana i malo je nemiran, ali smišan i sladak. On već sam jede i sve jede, od kapule do fažola. Ne dopušta nam da ga hranimo, sve sam želi. Stalno mi nabija balun!" - ispričala je Vesna o najmlađem unuku.

Iako je strepila od odlaska u Vela Luku, zbog svih lijepih godina koje je ondje uživala s Oliverom, Vesna je potvrdila kako je upravo ondje ponovno pronašla mir.

Počeo joj se vraćati osmijeh na lice, a za to je najzaslužniji njezin "veseli šesterac unučadi”.

U jednom od intervjua je Vesna progovorila i o tome u čemu pronalazi utjehu i snagu nakon gubitka supruga...

image
Jakov Prkić/Hanza Media


"Pred kraj života Oliver je bio prikovan za krevet, teško je govorio, a mjesecima nije mogao svirati... Teško mi je to reći, ali za njega je bio najbolji kraj. Meni je to bila velika utjeha kad je preminuo.

A posebnu snagu dao mi je Oliverov pokop. Iako sam oduvijek znala da ga ljudi vole, tek sam tada spoznala koliko je uistinu bio omiljen.

Duboko sam zahvalna Splitu na onom veličanstvenom ispraćaju. Sigurna sam da bi i Oliver ostao bez riječi vidjevši prepunu Rivu i brodove u luci koji su nas pratili do Korčule, iako je cijeli život bježao od bilo kakve vrste pažnje.

Nikada se nije smatrao zvijezdom i osjećao se nelagodno kad bi ga drugi hvalili...", ispričala je Vesna Dragojević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 22:46