StoryEditorOCM
Showbizveseli hit

‘Fali mi nogomet!‘: mladi talijanski pjevač snimio pjesmu o čežnji za najvažnijom sporednom stvari na svijetu, stihove mu napisao splitski novinar

10. svibnja 2020. - 17:25
Talijani u svoj svojoj nevolji zbog epidemije, kad im se sve oko njih 'raspada', stalno pričaju o nogometuRonald Goršić/HANZA MEDIA

Čežnja za najvažnijom sporednom stvari na svijetu, nogometom, u vrijeme epidemije postala je toliko velika da su Talijani o njemu propjevali. 'Fali mi nogomet' pjeva talijanski kantautor Ermanno Fabbri u svojoj novoj pjesmi čije stihove je napisao – splitski novinar Ivo Šćepanović, nekoć zaposlenik 'Slobodne Dalmacije'.

"Trebam prvu ligu/Volim i drugu/ u hitnim slučajevima pomaže i treća", "Kakva je to nedjelja/bez strasti/izvan stadiona", "Vratite mi život/Trebam disati/Da moja momčad napada" može se čuti u pjesmi za koju su Šćepi prijatelji iz glazbenog svijeta kazali da ima potencijal za hit.

- Fabbri je relativno mladi glazbenik koji ima svoj bend, gitarista, a popularnost mu raste – priča nam autor stihova koji pedantno prati baš talijanski nogomet.

- Upoznali s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:49