StoryEditor
ShowbizPRVI BRK 'LJUBAVI NA SELU'

Evo koje sve skrivene draži ima Žigo iz Lučana...

Piše M. Klarić
4. ožujka 2016. - 11:52

Najpopularniji farmer ovogodišnje sezone RTL-ovog serijala "Ljubav je na selu" definitivno je Goran Žigo iz Lučana kraj Sinja.

Žigo već pred malim ekranima ima vojsku poklonika, a ni voditeljica showa, Marijana Batinić, ne skriva koliko ga voli.

"To je čovjek koji ti uđe pod kožu već pri prvom susretu. On je jedna velika dobričina..." - ocijenila je Marijana.

I snimanje epizode u Lučanima bilo je nešto posebno.

"Kod nikoga dosad nije došlo toliko ljudi, cijelo selo je doslovno došlo vidjeti kako ćemo snimati Žigu. On je tamo najveći hit i svi ga vole, pa su rekli ako prođe dalje okreću janjca, a ako ne prođe onda se svi zajedno tješimo, ponovno s janjcem!" - prisjeća se Marijana uz smijeh.

Žigo je jedan od rijetkih seoskih momaka koji sam peče kruh, radi svoje kobasice i vino.

"To nije tipično za momka sa sela da sam peče pogaču, no on to bez problema radi. Svaki put kad bi došla dočekala me vruća domaća pogača samo za mene. Stalno se ljutio jer sam je ja htjela jesti prije nego se ohladila, a to se tako, kaže, ne smije!" - ispričala je splitska voditeljica.

Otkrila je i da je Žigo beskrajno darežljiv.

"Ti se doslovno moraš svađati s njim, jer bi mi svaki put htio dati nešto od hrane da ponesem doma i koliko god ja inzistirala da nema potrebe, na kraju bi u autu našla ili kobasice ili kruh. Kriomice bi mi spremio u ruksak" - otkriva Marijana, kojoj je ova sezona "Ljubav je na selu", kaže, jedna od najdražih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2021 01:36