StoryEditor
ShowbizOTVARAJU SE VRATA 'CENTRAla'

Evo kako će izgledati novo splitsko mjesto za vrhunsko partijanje

Piše M.K.
2. kolovoza 2016. - 18:16
central

U samom srcu grada, u četvrtak 4. kolovoza, vrata otvara noćni klub koji će nositi ime po lokaciji na kojoj je nastao, u kinu Central.

Preuređeni prostor, najavljuju promotori, bit će dostojan legendarnog splitskog kina te će ponovno postati mjesto okupljanja Splićana. Svečano otvaranje počinje u 23 sata uz kamenice, šampanjac i party do ranih jutarnjih sati uz poznata lica iz javnog života.

Klub koji može primiti oko 1000 ljudi, sadrži i tri VIP zone na dvije etaže, četiri šanka te impresivan plesni podij. Klub Central krasit će i vrhunsko ozvučenje kakvo redovito koriste Taylor Swift, Beyonce, Muse, Coldplay i Madonna na svojim turnejama, kao i Ultra Music festival.

Tematski partyji, atraktivni DJ-evi

Program kluba je koncipiran na način da će se svaku večer u tjednu izmijenjivati različiti tematski partiji, a cilj je posjetiteljima osim raznovrsnog glazbenog programa priuštiti i različite vizualne ambijente.

Kako je izgled kluba inspiriran filmom, ponedjeljak je, kako se doznaje, rezerviran za večer koja će na velikom LCD ekranu prikazivati filmske klasike, popraćen naravno razuzdanim cjelovečernjim clubbingom.

Utorkom će publika uživati u večeri Garden Of Art, s raskošnim plesačima i  performerima. Petkom će večer La Fiesta uz zvučne DJ zvjezde biti obilježena akrobatima svjetski poznatog Cirque de Soleil koji ce visokim stropom Centrala letjeti na svili.

Subota donosi program "Age of Gold", disko i evergreen hitove.

Osim svakodnevno bogatog programa, klub najavljuje do kraja ljeta i nastupe svjetskih DJ imena kao što su Sharam, američki DJ, producent, polovica legendarnog Deep Disha, dvojca koji je obilježio posljednjih 20 godina elektronske scene svojim remixima, a za remix "Thank you" pjevačice Dido su osvojili i Grammy u kategoriji "Best Remixed Recording".

Sunnery James & Ryan Marciano amsterdamski dvojac za sebe kaže da imaju "najenergičniji house na svijetu", raspored im je jako gust, tako da osim nastupa u klubu Central putevi ih vode po najvećim svjetskim klubovima od Ibize preko Nizozemske sve do Miamia, te mega festivala poput Tomorrolanda. Svoje umijeće za pultom pokazat će i cijenjena imena poput Julian Jordan, Sam Feldt, Marien Baker, kao i tokijski DJ Dantz.

item - id = 321832
related id = 0 -> 1019753
related id = 1 -> 615475
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2021 04:30