ShowbizTRON OSVAJA IZGLEDOM

Erotska zajednica markantnog Hrvata proglasila najseksi trenerom Bundeslige: žene odavno uzdišu za njim, ali on je godinama odan svojoj samozatajnoj supruzi

Piše I. P.
13. kolovoz 2019. - 15:41
kovac3-170815

Niko Kovač (47), trener njemačkog Bayern Munchena ženama je najprivlačniji trener Bundeslige, pokazala je anketa jedne njemačke erotske zajednice na Twitteru.

Anketa je samo još jednom potvrdila da je bivši trener hrvatske nogometne reprezentacije itekako zanimljiv ženama, iako je uvijek nastojao skrenuti pozornost javnosti sa sebe na nogometne teme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fanpage for Niko Kovač (@niko.kovac.fanpage) on

I dok žene godinama komentiraju i hvale njegov izgled, Niko već gotovo 30 godina ljubi samo jednu. S Kristinom, Njemicom hrvatskog porijekla vjenčao se 1999. godine, i zajedno imaju kćer Lauru.   

"Kad smo se upoznali, život mi se bitno promijenio. Nije bilo onoga da sam bio s njom do devet navečer, a poslije s prijateljima do neko doba. Od početka sam znao da je ona 'ta'.

Još dok smo posjećivali tadašnju 'jugoslavensku' dopunsku nastavu u Njemačkoj, ja sam bio u sedmom, a ona u petom razredu. I tada sam je ugledao - i nekoliko godina kasnije postala je moja djevojka.

To sam ozbiljno shvatio. Svugdje ima malih problema, i uvijek smo ih rješavali. Danas imamo odličan brak. Prijatelja se nisam odrekao, no trebalo je postaviti prioritete u životu. Rekao bih da sam obiteljski čovjek" - ispričao je Niko u intervjuu za Glas Koncila. 

Par se nikada nije medijski eksponirao. Tako javnost, pa čak i ljudi koji se kreću u nogometnim krugovima do 2013. godine uopće nisu znali kako izgleda Kovačeva supruga. Te godine pojavila se na otvorenju restorana Nikinog brata Roberta.

Jedna od rijetkih stvari koje Niko nije nikada skrivao je da je izrazito religiozan.

"Odgojeni smo kršćanski. U našem je domu religija imala veliku ulogu. Ako pokušate živjeti u skladu s Biblijom, u životu ćete imati sve što vam je potrebno. Imat ćete iskrenost, otvorenost, prijateljstvo, poštovanje, toleranciju i još puno toga čega u današnje vrijeme nedostaje.

Vrijednosti su danas malo izmijenjene. U 52 tjedna u godini, na misu uspijem otići čak 40 nedjelja. Mislim da na misu ide svatko tko ima potrebu za mirom, tako želi komunicirati s Bogom i zato što tamo ima priliku razmisliti o svemu što se oko njega događa – rekao je Kovač u intervjuu jednom njemačkom mediju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fanpage for Niko Kovač (@niko.kovac.fanpage) on

Kovačevi su podrijetlom iz Livna (selo Lusnić), ali Niko i Robert su rođeni u Njemačkoj. Njihovim roditeljima uvijek je bilo važno da osim nogometne, školovanjem osiguraju sebi i neku drugu karijeru. Odgojeni su skromno, zbog čega su uvijek bili omiljeni u javnosti. Naime, postoji anegdota da su Niku jednom novinari ispitivali neke stvari iz privatnog života. Na pitanje gdje mu radi majka bez ustručavanja je odgovorio:

„U školi...“

„Kao učiteljica?“, pitali su novinari dalje.

„Ne, kao spremačica“, iskreno je kazao Niko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fanpage for Niko Kovač (@niko.kovac.fanpage) on

Naravno, samozatajni Niko nije i vjerojatno i neće komentirati ovaj izbor, ali zato je rječit bio 15 godina mlađi trener Leipziga, Julian Nagelsmann koji je rekao:

„I dalje se borim za prvo mjesto. Možda mi treba malo više zrelosti, to bi trebalo biti seksi. Treba mi još deset godina, onda ću pobijediti na izborima. Ali, moram pitati Niku što to drugačije radi od mene.“, prokomentirao je ovaj zanimljivi izbor Nagelsmann.

#NOGOMET#NIKO KOVAč#BAYERN MUNCHEN