StoryEditor
Showbizpotvrđeno je

‘Emily u Parizu‘ imat će i drugu sezonu. Serija je bila kritizirana zbog načina na koji se prikazuju ‘hladni‘ Francuzi, no gledanost je bila odlična

Piše M. Č.
12. studenog 2020. - 20:18
Profimedia

Streaming servis Netflix je naručio drugu sezonu serije „Emily u Parizu”, a 31-godišnja Lily Collins, koja glumi mladu marketinšku stručnjakinju Emily Cooper, odmah je svoje oduševljenje podijelila s fanovima na društvenim mrežama.

Premda je kritizirana zbog klišeiziranog prikaza arogantnih, neprijateljski nastrojenih, bezobraznih i hladnih Francuza, prva sezona, koja je prikazana početkom listopada, imala je odličnu gledanost, zbog čega su se u Netflixu sigurno i odlučili na snimanje nastavka.

Seriju su mnogi nazivali novim „Seksom i gradom”, a uspoređuju je i sa serijom „Tračerice” i filmom „Vrag nosi Pradu”. Usporedba s kultnim „Seksom i gradom” ne treba previše čuditi kad se zna da iza serije „Emily u Parizu” stoji producent Darren Star koji je, osim „Seksa i grada”, poznat i po serijama „Beverly Hills 90210” i „Melrose Place”.

Osim toga, kostimografkinja serije je Patricia Field, koja je kreirala nezaboravne odjevne kombinacije za „Seks i grad” i „Vrag nosi Pradu”.

U seriji Lily glumi mladu, ambicioznu marketinšku stručnjakinju Emily iz Chicaga koja neočekivano dobije posao iz snova u Parizu kad kompanija u kojoj radi kupi francusku luksuznu marketinšku tvrtku.

Emily ima zadatak osvježiti marketinšku strategiju tvrtke na društvenim mrežama, a njezin novi život pun je avantura i iznenađujućih izazova dok se bori da stekne povjerenje suradnika, sklopi nova prijateljstva i žonglira s romantičnim vezama... Ono što posebno izaziva pozornost je njezina garderoba, koju su se mnoge mlade dame odmah potrudile kopirati.

Prva sezona snimljena je u Parizu prije izbijanja pandemije koronavirusa, a još nema informacija kad bi moglo početi snimanje druge sezone. Uz Lily u glumačkoj ekipi su Ashley Park, Kate Walsh, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, William Abadie i Arnaud Viard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

10. veljača 2021 07:03