StoryEditor
ShowbizNeugodno iskustvo

Ella Dvornik oštro napala Crkvu i prisjetila se svećenika koji je nije htio pričestiti: Tata ti je narkoman i odašilješ negativnu energiju

Piše PSD
22. srpnja 2021. - 13:55

Ella Dvornik se u posljednjem videu koji je objavila na TikToku oštro obrušila na Crkvu i svećenike. Prisjetila se dvije obiteljske neugodne situacije, jedne koju je doživjela sama i jedne o kojoj je obitelji pričala njena prabaka i zbog koje je svima i zabranjivala da idu na misu.

“Velečasni, zašto toliko mrzite sve? Zar nije vjera o slobodi i ljubavi? Zar ne voli Bog svu svoju djecu? upitala je mala Ella svojedobno, a svećenik joj je dao neočekivan odgovor. “Ti se ne možeš pričestiti. Tata ti je narkoman i odašilješ negativnom energijom. Javit ću tvojim roditeljima da te izbacujemo iz crkvenog vjeronauka.”

@elladvornik

Nazalost istinita prica od rijeci do rijeci. I dalje vjerujem da vjera nema veze s crkvom ##croatia ##hrvatska ##serbia ##srbija ##bog ##vjera ##crkva

♬ Fuck You (Very Much) - Miley Lynn

Ella je rekla kako njenu obitelj to nije posebno pogodilo, baš obrnuto. “Iskreno, nisu ni htjeli da se pričestim. Moja prabaka je svima zabranila da idemo u crkvu jer je u 1. svjetskom ratu svećenicima davala zlato za kruh i na kraju su svi gotovo pomrli od gladi. Vojnici su joj pomogli da prehrani djecu.”

Ona je bila jedina koja je imala malo povjerenja u Crkvu, ali joj je ubrzo nakon prvog susreta sa svećenikom postalo jasno na što je upozoravala baka. ”Bog nema veze s vama,” poručila je.

Njeni pratitelji su joj pisali da cijene njenu hrabrost i to što je otvoreno rekla ono što mnogi znaju, a ona je dodala kako je nažalost svaka od priča koje je podijelila istinita. Njeno mišljenje je da Crkva nema veze s vjerom što je u komentaru dodatno pojasnila. “Samo želim reći da poštujem sve vjere, ali ne poštujem institucije koje na njima kapitaliziraju.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 07:46