Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor

Ella Dvornik i Ornela Bešker Amulić zaplesat će na stageu s Britney Spears!

Piše PSD.
28. rujna 2011. - 16:34
Od velikog broja radova koji su prijavljeni na Exkluzivov natječaj „Kad se pretvorim u Britney” RTL produkcija je odabrala 17 finalista.

U utorak su, u zagrebačkom klubu Mansion, članice stručnog žirija Lana Jurčević, Antonija Mandić i Indira među finalistima odabrale 11 najboljih koji će zaplesati s Britney u pjesmi “I Wanna Go”.

Sretnici koji su imali najbolje plesne točke i kojima će se ostvariti snovi su: Stella Jakelić, Ornela Bešker Amulić, Ivana Znaor, Andi Uzelac, Katarina Banić, Jelena Pušeljić, Sandra Drenski, Milan Domijan, Zvonimir Arapović, Ivana Bugarija, Ella Dvornik.

Ella Dvornik i Zvonimir Arapović su osim prilike zaplesati uz bok pop princezi, osvojili i upoznavanje sa slavnom femme fatale.

Odaziv na RTL-ov natječaj očekivano je bio velik što dokazuje i činjenica kako je zbog velikog interesa produžen. Trebao je trajati od 7. do 22. rujna ali je produžen do 25. rujna u ponoć. 

Natjecatelji su pustili mašti na volju, odjenuli se i napravili frizure poput svog idola, smislili koreografije te plesali i pjevali na omiljene hitove Britney Spears… Potrudili su se biti baš poput Britney, ali istovremeno ostati svoji.

Britney Spears, trendseterica pop glazbe, koja već godinama oduševljava publiku diljem svijeta svojim ‘live’ nastupima, prvi puta dolazi u Zagreb, 1. listopada 2011. Britney priprema ekskluzivan show, a 11 sretnika koje je odabrao stručni RTL-ov žiri će biti dio tog spektakla.

foto: arhiv cropix

#BRITNEYSPEARS#ELLADVORNIK#ORNELABEšKERAMULIć

Izdvojeno