Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizIDE IM!

Eksplozivni duet Podstranke Petre i moćne Gine iz ‘Voicea‘ oduševio u prepunoj Tvornici: pogledajte tko je sve bio, a evo i što Bračka kaže o škrtosti

Piše M.K.
28. siječnja 2020. - 11:09
Gina Damjanović i Petra PerišićDarko Tomaš/Hanza Media

Pjevači iz više generacija popularnog HTV-ovog pjevačkog natjecanja "The Voice Hrvatska" sinoć su se uvjerili da itekako imaju svoju publiku.

Istina je da je pjevača bilo dosta i da je radi svakoga od njih došla "neka ekipa", pa prostor zagrebačke Tvornice kulture nije bilo problem napuniti, no ostaje činjenica da su okupljeni s ovacijama ispratili sjajne nastupe Dina Purića, Vedrana Ljubenka, Brune Oberan, Ružice Čović, Marina Jurića Čivre, Nine Kraljić, a kad su im se pridružili mentori i glasovni treneri, publika je baš uživala u glazbenom spektaklu.

Kad su se spojile dvije vatrene Dalmatinke, Podstranka Petra Perišić i njena vokalna trenerica, pjevačica grupe Detour i radijska voditeljica, Supetranka Gina Victoria Damjanović, sve je prštalo energijom.

"Prije većih koncerata imam tremu, pa je volim razbiti plesom..." - priznala je u intervjuu za Gloriju kovrčava Gina, a da plesom razbija nervozu i prije izlaska svojih i Gupčevih "štićenika" na pozornicu "The Voicea", vidljivo je iz objava na društvenim mrežama.

Gina Victoria je otkrila i čega se najradije sjeća iz bračkog djetinjstva.

- Penjanja po stablima, prodavanja školjki na zidiću ispod kuće i pjevanja u klapi na istom tom zidiću... - otkrila je, kao i želju da se "pod stare dane" opet vrati na škoj.

Kao jednu od "bračih navika koja joj je ostala", simpatično je podvukla:

- Ne znam je li to baš bračka navika, ali ganjam popuste kao da sutra ne postoji!

Upitana je li škrta, ustvrdila je:

- Racionalna i ekonomična, kao i svi pravi Bračani!

{instagram}

#THE VOICE HRVATSKA#PETRA PERIŠIĆ#GINA VICTORIA DAMJANOVIĆ

Izdvojeno