StoryEditor
ShowbizZATEGNUT ODNOS

Dvije najvažnije žene u životu Novaka Đokovića nikako da zakopaju ratne sjekire: ni usred trenutne drame ne drže se složno, evo kako je sve počelo

Piše M.P.
16. siječnja 2022. - 20:04

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, i njegova majka Dijana Đoković nisu složne ni u drami koju srbijanski tenisač trenutno proživljava, javlja Story.hr.

Naime, već se ranije pisalo o tome kako dvije najvažnije žene u Novakovu životu imaju zategnut odnos. Kako su prenosili srpski mediji, Jelena je svekrvi zamjerila što je javno rekla kako se nije nadala da će se ona i Novak vjenčati.

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će se vjenčati. Bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom - glasila je Dijanina izjava, prije no što je izvučena iz konteksta.

image
Kena Betancur/AFP

Dijana se izrazila i o drugim nesuglasicama s Jelenom.

- Oni nažalost rijetko dolaze, stvorili su svoju obitelji i oazu, a Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju prehrane koju ne podržavam - izjavila je majka Novaka Đokovića, prenosi Story.hr.

Mnogi su zapazili da se čak i u aktualnoj situaciji Jelena distancira od Novakove obitelji. 

image
Pedja Milosavljević/AFP

Dijana, zajedno sa suprugom Srđanom i sinom Đorđem, opet javno izražava podršku svome sinu te prosvjeduje ispred Narodne Skupštine, a Jelena se, s druge strane, povukla iz javnosti. Oglasila se samo jednom, a pritom nije iskazala suglasnost s izjavama Novakove obitelji.

Na Instagramu je pratiteljima čestitala pravoslavni Božić te dodala: 'Voljela bih da je moja obitelj danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam dragi ljudi širom svijeta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost i razumijevanje za sve što se sada događa. Jedini zakon koji svi trebaju poštovati bez obzira gdje se nalazimo jesu ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2022 19:23