StoryEditor
ShowbizIznenadila obitelj

Dvije godine nakon gorkog razvoda, trudna treći put: bogata nasljednica Ecclestone i njen novi zaručnik podijelili sretne vijesti; 'Mislila sam da ću u celibat ili postati lezbijka'

3. studenog 2019. - 12:44
ecclestone9-120712ggg

Britanski mediji javljaju kako je "nasljednica" Petra Ecclestone trudna dvije godine nakon "gorkog" razvoda od Jamesa Stunta s kojim ima troje djece.

Razvod vrijedan 5,5 milijardi funti: Petra Ecclestone uspjela istjerati nasilnog muža iz zajedničke vile nakon što ga je prozvala za zlostavljanje i drogiranje

30-godišnjakinja i njen novi zaručnik Sam Palmer oduševljeni su što je prva beba na putu, piše The Sun. Petra je trudna oko dvanaest tjedana, a izvori bliski paru potvrđuju kako je čitava obitelj informirana o skorašnjem dolasku prinove, kao i da su zbog toga presretni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kingsley Gardner (@kgment) on

Kći Slavice Ecclestone i Bernija Ecclestonea svog je zaručnika upoznala nedugo nakon mučnog razvoda koji se razvlačio i po medijima - Palmer je jedan od boljih prijatelja supruga Petrine sestre Tamare, Jaya Rutlanda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

"Bilo je tako neočekivano...", opisala je jednom prigodom Petra susret s njim. "Skroz sam slučajno naišla na njega kad sam išla u Los Angeles posjetiti Tamaru i Jaya...", dodala je.

"Iskreno, mislila sam da ću nastaviti živjeti u celibatu ili postati lezbijka. A onda upoznaš nekoga kad to najmanje očekuješ, čak i kad to ne želiš... Eto tad se dogodi", zaključila je u ovoj već legendarnoj izjavi.

Zaruke je s Palmerom objavila prošle Nove godine, samo četrnaest mjeseci nakon prekida s biznismenom Stuntom koji ju je koštao milijune funti. S njim ima 6-godišnju kći Laviniju i blizance, 4-godišnjeg Andrewa i Jamesa. "Puklo" je nakon šest godina braka.

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 23:12