StoryEditor
ShowbizSAN SUSTIPANSKE NOĆI

Dva splitska dana čistog hedonizma uz Stefanovskog, Tadića i Rundek Cargo Trio

Piše PSD.
24. lipnja 2014. - 16:45
Dva dana apsolutnog hedonizma za tijelo i um pod sustipanskim borovima gdje će vas, dok se odmarate na dekicama, prvo dočekati orkestar cvrčaka za početak, a potom glazbenici Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, najavljeni za 2. srpnja u 21.30 sati, dok će noć kasnije svirati Rundek Cargo Trio - program je još jednog, trećeg po redu izdanja "Sna sustipanske noći", koji su predstavili organizatori ovog jedinstvenog projekta iz Ritam produkcije.

Kako je kazao Danijel Nikolla, prva koncertna večer, rezervirana je za gitarističke magove i virtuoze Stefanovskog i Tadića koji će publiku počastiti svojom akustičnom varijantom.

Tko prvi njegova dekica

Druge večeri nastupa Darko Rundek, violinistica Isabel i multiinstrumentalist Dutso Vranić, koji najavljuju Rundekove solo note, ali i stare dobre zaboravljene hitove Haustora.

- Prostor predviđen za publiku je i ove godine zamišljen kao "picnic garden", odnosno uživanje na dekicama i panjevima. Za one kojima se ne sjedi na dekicama, osigurali smo visoke stolove koji se nalaze uz rub picnic gardena, tako da će imati neometan pogled na pozornicu.

Rezervacije stolova i dekica nema, ide se po principu "tko prvi njegova dekica". Ulaz će biti moguć već od 19.30 sati, kada će publiku zabavljati Kid Va s playlistom koja će biti ujedno i pozivnica za supetarski festival Voi'sa - kazali su organizatori.

M.ILIĆ, FOTO: CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 04:45