StoryEditor
ShowbizKakva transformacija

Dramatični gubitak kilograma očitiji je nego ikad: Adele više uopće ne izgleda poput ‘stare sebe‘, fotografi su je uhvatili na putu do teretane

Piše L.L.
13. veljače 2020. - 23:30
Niklas Halle‘n/AFP

Hipnoterapija, brazilska čarobnjakinja za tijelo ili rigorozni treninzi, nešto od spomenutog pomoglo je Adele u mršavljenju, jer pjevačica se, doslovce, prepolovila.

Oni koji nisu u to vjerovali, danas su dobili konačnu potvrdu. Dok su fotografije s plaže koje su obišle svijet bile prilično nejasne, mutne i snimljene iz nekih čudnih kuteva, ona koja je izašla danas rješava dileme i one najsumnjičavije. 

Britansku superzvijezdu na putu su, prigodno, do teretane presreli fotografi, a njeno izdanje u crnim tajicama zaslužno je najvjerojatnije što se portal Daily Mail danas nakratko i srušio.

Možda i ne, no svakako je prilično šokantno. Adele jednostavno ne nalikuje nimalo "staroj sebi". Dramatični gubitak od, procjenjuje se, 40-ak kilograma u nekoliko mjeseci prilično je šokirao njene obožavatelje, ako je suditi prema komentarima koji su se brzinom munje pojavili uz objavu.

U opisu fotografije stoji i Adeleina izjava kako sve čini za svojeg 7-godišnjeg sinčića. Odluka da nakon razvoda uzme život u svoje ruke, uz odabir opcija koje su svakako pogodnije za zdravlje, ipak su izazvale reakcije. Neki, naime, dvoje koliko je nagli gubitak kilograma uopće dobar za zdravlje.

Komentatori se tako nabacuje terminima poput "liposukcija" i "operacije", a zaključak je i da izgleda "30 godina starije". Rijetki smatraju kako izgleda - bolje nego ikad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2021 13:38