StoryEditorOCM
Showbiziskusni reporter

Doznajemo! Još jedan TV transfer: Ivan Vrdoljak odlazi s RTL-a, večeras smo ga posljednji put gledali u ‘Direktu‘. Evo gdje će mnogima omiljeni voditelj nastaviti karijeru...

Piše Vinko Paić
17. ožujka 2022. - 22:37

Voditelja RTL-a Ivana Vrdoljaka večeras smo zadnji put gledali u 'Direktu', a ovih će dana još jednom voditi 'RTL Danas' i tada se nakon 12 godina pozdraviti s gledateljima.

Kako doznajemo - odlučio se za nove profesionalne izazove te će karijeru nastaviti na Bloombergovoj multiplatformi za jugoistočnu Europu koja kreće s radom ove godine.

Bloomberg Media i Mtel Swiss, pružatelj televizijskih usluga koji je u većinskom vlasništvu operatora Telekom Srbija, u listopadu prošle godine najavili su sporazum o stvaranju prve regionalne multiplatformske mreže za vijesti za područje jugoistočne Europe.

Bloomberg Adria će imati čak 2.700 novinara i analitičara iz 120 zemalja diljem svijeta, a nova platforma kombinirat će prevedeni Bloombergov sadržaj, kao i izvorno izvještavanje producirano iz specijaliziranih uredništava u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Sarajevu i Skopju.

Ivan je na RTL-u počeo kao reporter, a osim 'Direkta' kojeg je povremeno vodio, zajedno s Jelenom Pajić gledali smo ga u središnjoj informativnoj emisiji 'RTL Danas'. 

Nedavno se vratio na male ekrane nakon operacije kralježnice o čemu je pričao za naš portal.

Teški dani za popularnog voditelja RTL-a koji se oporavlja od operacije kralježnice o čemu govori za Slobodnu: ‘Došao sam u fazu kad više nisam mogao sjediti, stajati ili hodati bez jakih bolova!‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. studeni 2022 00:50