StoryEditor
ShowbizLJUBAV CVJETA

Doznajemo: Hana sve više vremena provodi u Grašinom stanu na zagrebačkom Bundeku u blizini zgrade gdje živi Danijela

Piše M.P.
6. listopada 2021. - 17:14

O ljubavi Petra Graše i Hane Huljić ovih dana bruji cijela Hrvatska.

Kako saznajemo od izvora bliskih novopečenom paru, među njima je zaiskrilo prije samo nekoliko mjeseci, a da misle ozbiljno pokazuje i to što Hana sve više vremena provodi u Grašinom stanu na zagrebačkom Bundeku.

Zanimljivo je kako se taj stan nalazi u zgradi udaljenoj svega nekoliko metara od zgrade u kojoj živi njegova donedavna partnerica Danijela Martinović.

image
Petar i Hana snimljeni 2016. na promociji zajedničke pjesme 'Srce za vodiča'.
Livio Andrijic/Cropix

Njenu su vezu blagoslovili roditelji Tonči i Vjekoslava, no Grašin otac Zoran, bivši košarkaš, kao i majka Snježana, navodno su ostali iznenađeni sinovim odabirom. Ipak ubrzo su i oni prihvatili 31-godišnju pjevačicu koja je od Petra mlađa 14 godina.

Neko su vrijeme svoju ljubav uspješno skrivali od javnosti, a samo su njihovi najbliži prijatelji i članovi obitelji znali da su zajedno. Sve do ponedjeljka kad je Jutarnji list prvi objavio fotografije nastale prošle nedjelje u središtu Zagreba. Fotoreporter agencije Cropix zaljubljeni je par snimio ležerno odjevene i kako se drže za ruke.

image
Par je prvi put snimljen prije nekoliko dana u Zagrebu.
Cropix

Grašo je bio škrt na riječima kad ga je novinarka Jutarnjeg lista nazvala i zamolila za komentar.

- Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran, kazao je pjevač.

Tijekom dana uspjeli smo doći do Hane koja nam je poslala kratku poruku zamolivši nas za razumijevanje i obećavši da će dati izjavu kad se cijela priča malo slegne.

image
Petar je čvrsto zagrlio Hanu prije dvije godine na Splitskom festivalu na Prokurativama.
 
Duje Klaric/Cropix

O svemu zasad mudro šuti i Danijela s kojom je Grašo proveo 24 godine zbog čega su slovili kao jedan od najskladnijih parova na našoj estradi.

Pjevačica je danas na Instagramu objavila video kako se vozi niz zipline na otoku Krku, a na toj društvenoj mreži i dalje prati Hanu, koja se sa samo tri godine, davne 1993. pojavila u Danijelinom spotu 'Došlo vrijeme...'

Kako izgleda taj spot pogledajte u nastavku.

item - id = 1132966
related id = 0 -> 1145634
related id = 1 -> 1145118
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2021 07:33