StoryEditorOCM
Showbizcvate biznis

Doris Pinčić nastavlja zarađivati iznose o kojima većina Hrvata može samo sanjati. Pogledajte koliko je kuna TV voditeljica ‘utržila‘ u prošloj godini

Piše Mozaik SD
21. srpnja 2022. - 22:22

Prema najnovijim podacima Poslovne Hrvatske tvrtka DPR TV voditeljice Doris Pinčić u 2021. ostvarila je ukupni godišnji prihod u iznosu od 1.493.661,00 kuna što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od 297.572,00 kuna u odnosu na 2020. godinu kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 1.196.089,00 kuna.

Tvrtka je tijekom posljednje dvije godine poslovala s dobiti, a u 2021. ostvarila je neto rezultat poslovanja u iznosu od 362.272,00 kuna dok je ostvarena neto marža iznosila 24,25 posto. U prošloj godini tvrtka nije povećavala niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva zaposlenika.

Nema korona-krize: Doris Pinčić u prošloj godini zaradila 1,1 milijuna kuna: "Radije bih padala s nogu nego da dan potratim na ljenčarenje..."

image

Doris Pinčić
 

Neja Markicevic/Cropix

Poslovni subjekt DPR osnovan je 2015. godine. DPR označava početna slova Dorisinog imena i prezimena, kao i prezime njenog bivšeg supruga Borisa Rogoznice, s kojim je u braku dobila sina i kćer. Primarna djelatnost je proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa, a u njoj Pinčić godinama ostvaruje milijunske prihode.

Tvrtka je još uvijek prijavljena u Velikoj Mlaki kod Zagreba gdje je Doris nedavno prodala kuću u kojoj je živjela s Rogoznicom. Poznato je kako su kuću od 135.00 kvadratnih metara kupili bez kredita i u travnju ove godine prodali za 215 tisuća eura (1.618.041 kuna). Voditeljica nikad nije javno govorila o razlozima zbog kojih se odlučila na prodaju pa je ostalo nepoznato je li to napravila zato što se možda preselila novom dečku, 13 godina starijem Davoru Guberoviću (46), koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu?

image

Doris Pinčić na trajektu Krk - Cres u zagrljaju novog dečka.

Sandro Puncet/Cropix

Doznajemo: Doris Pinčić prodala je kuću! Hoće li 1,6 milijuna kuna podijeliti s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom?

Ili jer se jednom prilikom prijateljima požalila što je u medijima objavljeno gdje živi pa je Zadranka poželjela nastaviti život na adresi koja neće biti poznata javnosti.

Osim honorarnog posla na HRT-u gdje je angažirana u emisiji 'Dobro, jutro Hrvatska' i plaćena po emisiji (a vodi i druge projekte poput Dore i Splitskog festivala) voditeljica snima radijske i TV reklame za trgovačke lance, često posuđuje glas u animiranim filmovima, ima kulinarski blog 'Kuhinja babe Eve', redovito na Instagramu reklamira razne proizvode, a također je i idejna autorica videomaterijala za kampanju Hrvatske Turističke zajednice 'Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku'. Za tu su kampanju iz HTZ svojedobno izdvojili 275 tisuća kuna.

image

Doris Pinčić i Boris Rogoznica

Luka Gerlanc/Cropix

- Smiješno mi je kad me pitaju otkud mi energija. Radije bih bila umorna i padala s nogu nego da potratim dan na ljenčarenje. Znala sam izgorjeti od posla, padala i u nesvijest, ali radije bih da sam izgorjela, nego bila trutina kad pogledam u prošlost. Da skratim, hoću živjeti život, rekla je prošle godine voditeljica za Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2022 15:45