StoryEditor
ShowbizOVISNOST

Donna D‘Errico, čuvarica plaže koja se skoro utopila u alkoholu. Bivša Playboy djevojka izišla iz pakla alkoholizma i proslavila godinu dana bez pića

Piše M.P.
14. listopada 2021. - 14:11

Kolegica Pamele AndersonCarmen Electre Davida Hasselhoffoma,​Donna D'Errico (53 godine) postala je popularna nakon dvije sezone serije "Baywatch". Prošlo je 35 godina, dva braka (jedan od njih s Nikki Sixx, basistom benda Mötley Crüe), dvoje djece (Rhyan i Frankie Jean). Godinama je sve više i više pila, a sada kaže kako je držeći se vjere, koju nije napustila u najtežim trenucima (svaki tjedan ide na misu i svakodnevno moli krunicu), izišla iz pakla alkoholizma koji je okončao njezinu karijeru i gotovo njezin život.

– Ponosna sam na sebe, priznala je na svom Instragramu te dodala: Navršavam godinu dana bez alkohola. Kada sam prestala piti, počele su se događati divne stvari. Počela sam donositi odluke, naučila sam se baviti stresovima koji su utjecali na moj život umjesto da ih zatupljujem, jer sada razumijem da to ne mogu učiniti selektivno. Ako umrtviš loše, umrtviš i dobro.

To nije prvi put da se glumica bavila ovisnostima: njezin brak s Nikki završio je zbog heroina, iako je nakon rehabilitacije par dao drugu priliku svojoj vezi, koja je završila razvodom 2007. godine.

Bivša Playboy djevojka (bila je na naslovnici časopisa u rujnu 1995.), koja je posjedovala tvrtku za iznajmljivanje limuzina u Las Vegasu, u svojoj avanturi traženja Noine arke na planini Ararat zbog koje je snimila dokumentarac doživjela je nesreću, ali posljedice pada naglasile su njezinu ovisnost o alkoholu.

image
Afp

– Griješila sam i donosila odluke koje danas ne bih donosila. To poglavlje mog života je zatvoreno. Kao da je to bio netko drugi. Ta Donna nije ono što sam ja danas – objasnila je prije povratka u javni život.

item - id = 1134984
related id = 0 -> 607828
related id = 1 -> 500417
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 03:58