ShowbizItekako se sjeća

Domaći pjevač otkrio pravu istinu o vezi s nedavno preminulom kolegicom iz benda Roxette: pričalo se da su bili puno više od prijatelja; 'Bila je zgodna žena prije svega...'

Piše Marija Lokas/ Jutarnji list
12. prosinac 2019. - 17:49
RTS2UATJ

Lijepe uspomene na nedavno preminulu Marie Fredriksson, pjevačicu kultnog švedskog benda Roxette, imaju i dečki iz grupe Neki to vole vruće, posebno Miroslav Stanić Đimi, koji se s Marie neko vrijeme dopisivao, piše Jutarnji list.

Nakon duge i teške bolesti preminula jedna od najvećih zvijezda 80-ih: pjevačica grupe Roxette sa strašnom se dijagnozom suočila još prije 17 godina

Kako i sam priznaje, neko je vrijeme kružila priča da su Marie Fredriksson i on bili puno više od prijatelja, no Đimi to sa smiješkom negira, no njihova susreta 1987. itekako se dobro sjeća.

- Ona je bila zgodna žena prije svega, no u ljubavnoj vezi nismo bili. Upoznali smo se na našem koncertu u Švedskoj, u Stockholmu, gdje smo s još nekim grupama te 1987. godine svirali za dijasporu. Ona se nekim povodom našla na našem nastupu i jako joj se dopala naša glazba.

Naša je muzika u to vrijeme zvučala zapadnjački i bila je to prilično dobra produkcija. Nakon svirke popili smo piće i porazgovarali, a Šomi i ja poklonili smo joj na kraju našu ploču - prisjetio se Đimi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flash Back ❤? (@flashback.80) on

U to vrijeme Roxette je već stjecao svjetsku slavu, a u kratkom razgovoru Marie i Stanić razmijenili su brojeve i adrese.

- Neko smo se vrijeme i dopisivali. Bila je čak priča kako će nam organizirati i nastupe u Švedskoj, no s vremenom se više nismo čuli - ispričao je Đimi povijest kratkog, ali upečatljivog poznanstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neki to vole vruće (@nekitovolevruce) on

#MARIE FREDRIKSSON#MIROSLAV STANIć đIMI