Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizTežak period

Dok su oči svijeta uprte u suđenje bivšem suprugu, ona živi svoj život: veza kreatorice i poznatog glumca mnoge je iznenadila, velika joj je podrška

Piše L.L.
27. veljače 2020. - 10:32
Frederic J. Brown/AFP

Dok su oči cijeloga svijeta uprte u proces suđenja Harveyju Weisteinu (67), holivudskom mogulu osuđenom za silovanje i napastvovanje više žena, a više ih se od 30ak iz industrije javilo u procesu koji će u povijesti ostati zapisan kao #MeToo, njegova supruga i djeca žive svoj život.

Čeka se konačna presuda koja će odrediti koliko godina će Weinstein služiti kaznu, a navodno je i krhkoga zdravlja. No njegova bivša supruga Georgina Chapman (43) oprala je, što se kaže, ruke od svega.

Page Six prenosi i potvrđuje čak navode da je uspješna vlasnica modne kuće Marchesa u vezi s Adrienom Brodyjem (46).

Oskarovac je, navodno, već duže vrijeme blizak s Georginom, a o njihovoj vezi progovorili su za tabloide bliski izvori. Chapman je majka 9-godišnje Indije i 6-godišnjeg Dashiella, s kojima stanuje u New Yorku.

U istom je gradu viđena u dobrom raspoloženju s Brodyjem, a izvori kažu i kako joj je glumac velika podrška dok traje suđenje njenom bivšem suprugu. Mnoge je njihova bliskost iznenadila, ali sudeći prema fotografijama, čini se da im oboma godi.

#GEORGINA CHAPMAN#HARVEY WEINSTEIN#ADRIEN BRODY

Izdvojeno