StoryEditor
Showbiz'GOSPODIN SAVRŠENI'

Dobro se nisu počupale! Mihaela se s Mijom na svjetioniku maratonski ljubila i priznala seksualnu napetost; Zavodnik kasnije izveo Barbaru, Julie pošizila

Piše M.K.
9. listopada 2019. - 10:54
poljubac na svjetioniku.PNG

U showu "Gospodin Savršeni" sve je napetije, a kako i ne bi bilo kad se broj natjecateljica za osvajanje srca Mije Matića prepolovio, pa se sedam djevojaka sad gorljivo bori za njegovu naklonost i svakoj je, čini se, jednako važno.

Tek bi za Emily mogli reći da se samo dobro zabavlja, dok su ostale, kako stvari stoje, spremne i počupati ili sasvim odustati.

Zagrepčanki Barbari, koja je za sebe bila uvjerena da je apsolutna favoritkinja otpočetka postalo je jasno da se Mijo nije "zakačio" za Mihaelu tek onako i da bi joj plavokosa krupijerka iz Poreča mogla ozbiljno pomrsiti planove.

"Ja izlazim iz emisije..." - čak je u jednom trenutku najavila djevojkama.

Doduše kroz šalu, ali u svakoj šali...

Mihaela se, čini se, zaljubila preko ušiju i više je puta tokom strastvenog dana provedenog na svjetioniku Stončica na Visu govorila o seksualnoj napetosti koju osjeća s Mijom, koliko bi joj bilo kakše da nema kamera okolo, te da je sigurna da bi Mijo i ona uživali kad bi imali priliku za pravi početak nakon izlaska iz showa.

"Osjećam s njezine strane strast, vjerojatno i zaljubljenost“ - ocijenio je i Mijo pred kamerama.

"Ne mogu si pomoći kad osjetim taj moment, jednostavno se prepustim“ - ustvrdio je plavooki zavodnik, koji nije skidao ruke s Mihaele i nije je prestajao ljubiti.

"Kad bih bila prvi izbor, mislim da bi ono naše najbolje počelo tek vani, kad bismo imali svoju slobodu. Mijo mi je jako privlačan muškarac, pogotovo kad skine majicu!“ - smijala se Mihaela.

"Da smo još samo dvije tu, dalo bi se kockati oko toga, ali dok nas je sedam, svaki se dan situacija mijenja pa ne znam koliko bih mogla biti sigurna u to“ - ocijenila je oprezno.

Dok je ona uživala, većina drugih je prolazila "neku šizu".

Barbara je sve nesigurnija, Nikolina tone sve dublje urazočarenje, pa je pustila i suzu pred kamerama, a Julie će, čini se, "totalno ispaliti".

Kad je dan kasnije Mijo na spoj pozvao nju, Silviju i Nušu. No umjesto nasmijanog Mije, dočekao ih je lažni kuhar na rivi i uputio ih da moraju početi spremati ručak u slijedovima.

U trenutku kad se improviziranom restoranu Mijo počeo približavati u društvu Barbare koju je pozvao na ručak, Julie je "totalno pukla"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. prosinac 2020 16:52