StoryEditor

Dijana Dvornik: Bata Živojinović mi dolazi u posjet?! Nemam pojma, nismo se čuli dvije godine!

Piše PSD.
17. lipnja 2010. - 13:24

Nemam pojma, prvo što čujem! Hvala Bogu, neka dođu, nek’ se jave. Ja ću ih ugostiti. Ali ne govore istinu, jer se nismo čuli više od dvije godine - zatečeno je komentirala Dijana Dvornik, udovica legendarnog Borisa Dvornika, riječi Bate Živojinovića koji je u srbijanskome “Blicu” najavio skori posjet Splitu i susret s njom, i to u društvu supruge Lule.

- Da, čujem se sa ženom Borisa Dvornika, to su uvijek tužni razgovori. Njoj ne trebamo Lula i ja da je podsjetimo na sve to što se dogodilo. Ona ima sebe, ima unuke, a njih dva koji su otišli ne bi željeli da i ona ode. Ja ću sa svojom Lulom otići kod nje - izjavio je ovih dana poznati srbijanski glumac koji je više puta najavljivao susret s Borisom Dvornikom za njegova života, a na kraju se nije pojavio ni na njegovu pogrebu.

Dijana Dvornik, međutim, tvrdi kako se sa Živojinovićima posljednji put čula kada je umro njezin suprug, te još jednom, deset-petnaest dana poslije njegove smrti.

- Žao mi je ako je izjavio da se redovito čujemo, jer to jednostavno nije istina. Kako može reći nešto takvo?! S druge strane, zašto se ne bismo vidjeli?! Lula mi je bila draga, rado ću se susresti s njom - zbunjeno je zvučala Dijana Dvornik.

M. Goreta

item - id = 102642
related id = 0 -> 178327
related id = 1 -> 178176
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2021 19:01