StoryEditor
Showbizpukla ljubav

Danijela prati Hanu na Instagramu - ali ne i Grašu. Unatoč tome pjevačica na profilu i dalje ima zajedničke fotografije s Petrom iz doba kad su bili zaljubljeni

Piše M.P.
5. listopada 2021. - 21:08

Petar Grašo (45) i 14 godina mlađa Hana Huljić više ne skrivaju da su zajedno. Iako nijedno od njih nije komentiralo vezu o kojoj bruji Hrvatska, Hanin tata Tonči Huljić potvrdio ju je u svojoj izjavi za Večernji list.

Grašina bivša partnerica Danijela Martinović (50) koju je ljubio 24 godine, jučer je na Instagramu reklamirala kremu, a kako smo već pisali susjedi u zagrebačkom kvartu Bundek gdje pjevačica ima stan u kojem je živio i Grašo, vidjeli su pjevačicu nasmijanu i dobro raspoloženu.

Danijela na Instagramu ne prati Petra, kao ni on nju, međutim na njenom se profilu i dalje mogu naći zajedničke fotografije iz doba kad su bili sretni.

- Smijeh je lijek. Što više smijeha, humora i vedrine. Smijeh je odličan lijek protiv nakupljenog stresa. Koristi se u iscjeljivanju i liječenju teških bolesti. A i nema ljepšeg lica od onog nasmijanog, stoji ispod jedne fotografije na kojoj skupa poziraju.

U cijeloj je priči zanimljivo da Danijela prati Hanu, jednako kao što i Hana prati Danijelu, iz čega bi se dalo zaključiti da su unatoč svemu ostale u korektnim odnosima.

Posljednja Hanina objava datira otprije tjedan dana kada je najavila novu pjesmu naziva 'Colours'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2022 23:55