StoryEditor
ShowbizBIRALA SE KRALJICA ZAGREBA

Daniela Gračan pojavom zasjenila i misicu i vlastitu kćer Emu: podsjećaju li i vas atraktivne Riječanke na Melaniju i Ivanku Trump?

Piše M.K.
9. svibnja 2019. - 14:16
Neda Bekic_Kraljica Zagreba i Anita Tepes

Na dan grada Zagreba održan je tradicionalno i izbor za Kraljicu Zagreba 2019., a titulu je odnijela Neda Bekić.

Neda je osvojila naklonost žirija u kojem su sjedili, među ostalima, saborski zastupnik Ljubo Jurčić, "dida Toni" ("Vježbaj, pi*da ti materina!"), prošlogodišnja pobjednica Anita Tepeš...

No ono što je posebno obilježilo večer bila je atraktivna pojava Daniele Gračan, supruge trenera Nenada Gračana, koja je dotjerana do najsitnijeg detalja i glamurozna u ženstvenoj zelenoj haljini pojavom zapravo zasjenila duplo mlađe djevojke, pa i svoju kćer Emu, koja je prošle godine bila okrunjena za Kraljicu Hrvatske.

Plavokosa Ema Gračan nedvojbeno je lijepa djevojka, no njezina slavna majka tip je žene koja apsolutno nikad i nigdje ne može proći nezapaženo.

Svojom dominantnom pojavom okolinu ne može ostaviti ravnodušnom, komplimentirat će je ili kritizirati, svakako je neće ignorirati.

Ema i Daniela Gračan mnoge su u sinoćnjem izdanju fizički podsjetile i na dvije moćne žene iz klana Trump, predsjednikovu kćer Ivanku i suprugu Melaniju.

Inače, uz Kraljicu Zagreba, koju očekuje natjecanje za titulu Kraljice Hrvatske, u Lisinskom su slavile i Prva princeza Nika Murtić, te Druga princeza Jana Tomljanović.

Program su vodili Doris Pinčić Rogoznica i Mario Sedmak, a nastupili su Colonia, pjevač Boris Novković, plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 13:05