StoryEditor
ShowbizUPALIO SEKS CHAT

CNN-ov analitičar i ugledni novinar mislio da je ugasio kameru, pa usred sastanka na Zoomu spustio hlače i masturbirao: Ispričavam se supruzi...

Piše Antonija Handabaka/JL
21. listopada 2020. - 10:10
aa aaAFP

"Napravio sam sramotno glupu pogrešku, vjerujući da je kamera isključena", pravdao se Jeffrey Toobin, CNN-ov pravni analitičar i član redakcije uglednog magazina New Yorker, koji je suspendiran nakon doista sramotnog incidenta.

Kako je prvi objavio portal za suvremenu kulturu Vice, a onda prenijeli i ostali mediji, Toobin je tog nesretnog dana bio na redakcijskom sastanku putem aplikacije Zoom, dogovarajući s kolegama detalje o praćenju izborne noći u Americi.

Za vrijeme pauze, Toobin se, tako je barem mislio, prebacio na drugi videopoziv, seks chat, i skinuo gaće obnažujući se za kameru.

Na nesreću za reportera sa 25-godišnjom karijerom u New Yorkeru i dalje je bio, i tonski i slikom, uključen u sastanak s većinom kolega iz redakcije. Ne samo redakcije magazina, nego i s novinarima radija WNYC, koji s kolegama iz New Yorkera snimaju izborne podcaste.

Otac troje djece, autor uspješnica

- Ispričavam se svojoj supruzi, obitelji, prijateljima i kolegama. Nisam znao da sam i dalje na Zoomu - poručio je 60-godišnji Toobin, inače otac troje djece, prenosi Jutarnji.

Toobin je autor devet knjiga, uključujući uspješnice o Obami, o pravnoj trakavici sa suđenjem O. J. Simpsonu, o Vrhovnom sudu i najnoviju, o aktualnom stanaru Bijele kuće Donaldu Trumpu i njegovim nepodopštinama. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. siječanj 2021 12:25