StoryEditorOCM
Showbizstjepan vukadin

Član žirija Masterchefa dao otkaz u splitskom restoranu i u Trogiru otvorio vlastiti: ‘Planiram privući domaće goste jer smo s cijenama i više nego korektni‘

Piše M.P.
18. studenog 2021. - 22:16

Član žirija showa MasterChef Stjepan Vukadin napravio je veliki preokret u karijeri i odvažio se na otvaranje vlastitog restorana.

Nakon što je četiri i pol godine vodio kuhinju splitskog restorana Zrno soli, sada započinje samostalnu restoransku priču i to u Trogiru. Nova adresa na kojoj ga se može pronaći je il Ponte, restoran u sklopu boutique hotela.

Kako je rekao u kratkom razgovoru za Gloria.hr 'potiho' rade tek nekoliko dana od 15. studenog, a svečano otvorenje najavili su za 25. studenog.

- Sve se to nenadano dogodilo, dobio sam ponudu od kolege partnera, trebao sam postavljati meni i obučiti ljude, no na kraju sam dobio ponudu za partnerstvom. A sama lokacija i restoran sve mi se svidjelo tako da sam se odlučio, jer smatram da ima baš veliki potencijal. Također i Trogir ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:42