StoryEditor
ShowbizOŠTRA PORUKA

Čini se da je na pomolu nova svađa megapopularnih zvijezda, fanovi se uznemirili: Beyonce ili Kim Kardashian? Na čijoj ste vi strani?

Piše A.P.
3. ožujka 2018. - 13:50
rat

- Ja sam jedina dama ovdje. Rušim internet sa svoja top dva, ali nisam broj dva - zapjevala je Beyoncé u najnovijem uratku sve popularnijeg DJ Khaleda "Top Off".

Nije trebalo dugo čekati da njezini obožavatelji krenu nagađati kome je pop diva posvetila ove stihove pa su tako samo nekoliko sati nakon što je pjesma objavljena počeli pljuštati komentari na Twitteru.

- Čekajte, pjeva li Beyoncé o Kim Kardashian - zapitali su se fanovi i zaključili kako je ovim stihovima Beyoncé uistinu poslala oštru poruku starleti i reality zvijezdi Kim Kardashian West koja je 2014. godine 'srušila internet' svojom golišavom fotografijom na kojoj se u prvom  planu nalazi njezina popularna pozadina.

Iako većina nagađa kako je Beyoncé aludirala upravo na tu fotografiju, postoji mogućnost da je bila inspirirana i novim Kiminim pokušajem da osvoji internet, a koji možete pogledati u nastavku.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. ožujak 2021 21:48