StoryEditor
ShowbizZANIMLJIV DETALJ

Cijelu vam je večer ‘upadao u oči‘ ovratnik na haljini članice žirija u showu ‘Zvijezde pjevaju‘? Remi prekršila tv pravilo, pa su je ‘zamutili‘

Piše M.K.
8. studenog 2020. - 13:41
'Blurana' RemiScreenshot HRTi

Gledateljima sinoćnjeg izdanja popularnog HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju" nije mogao promaknuti nesvakidašnji detalj na haljini glazbenice Mirele Priselac Remi, članice žirija.

Iz daljega gledano, sivi "kolar" djelovao je kao štosni, pomalo "lebdeći" detalj na crnoj haljini, no promatran izbliza pokazao se prilično zbunjujućim i mutnim.

Kako se ispostavilo, na HTV-u su zaista "zamutili" ili "blurali", kako volimo na engleskom reći, ovratnik Remine haljine i to stoga što se na njemu "kočoperio" logo poznatog modnog brenda Calvin Klein.

image
Dario Njavro/HRT


Televizije dakle ne dopuštaju nošenje odjeće na kojoj su nazivi modnih marki jako uočljivi ili istaknuti, ne želeći im davati besplatnu reklamu, jasno, a Remi je ili previdjela to pravilo ili možda računala "ako prođe-prođe".

U svakom slučaju, dobila je neočekivan "modni dodatak" koji je privukao više pažnje nego što bi brend kao takav.

U većem dijelu odvijanja emisije Klein se tako "mutio", ali je bio vidljiv u kadrovima koji su bili snimani bočno.

image
Iz bočnog kadra logo je bio čitljiv
Screenshot HRTi


Inače vrlo aktivna na društvenim mrežama, Remi se zasad nije oglasila o događaju kojeg su notirali mediji, njezina jutrošnja preokupacija ipak su američki izbori.

Pa je na Facebooku prenijela omiljenog Davea Chappellea i pozvala na gledanje njegovog videa, uz komentar: "Odvojite 15ak minuta, nećete požaliti. Komentar izbora, ali i onoga što je u SAD-u bilo prije, a bit će i poslije...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. veljača 2021 03:31